ΚΙΝΑΛ: «Κύριε Μπακογιάνννη, κάνατε διαγωνισμό-παρωδία, δεν αντιλαμβάνεστε τα όρια της εξουσίας σας»

«Κύριε Μπακογιάνννη, κάνατε διαγωνισμό-παρωδία, δεν αντιλαμβάνεστε τα όρια της εξουσίας σας»

Απάντηση Τομέα Δημόσιας Διοίκησης στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ -ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Είναι πολύ επικίνδυνο να μην αντιλαμβάνεσαι τα όρια της εξουσίας σας κ. Μπακογιάννη.

Κύριε Μπακογιάννη, εδώ και 4 μήνες γνωρίζετε ότι οι συμβάσεις του προσωπικού που προσλάβατε λόγω κορονοϊού λήγουν. Δεν κάνατε τίποτα όμως. Εφόσον οι ανάγκες για τις οποίες προσλήφθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να υφίστανται, τότε θα έπρεπε να έχετε μεριμνήσει για την κάλυψή τους με βάση τις νόμιμες διαδικασίες. Όχι να προσφύγετε σε διαγωνισμό-παρωδία, εξαπατώντας τόσο τους Έλληνες πολίτες, όσο και τους δημοκρατικούς θεσμούς που θέτουν όρια και απαιτήσεις λογοδοσίας, ακριβώς για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα αυθαιρεσίας από την εκλεγμένη δημοτική αρχή.

Το γεγονός ότι ανερυθρίαστα ομολογείτε πως κοροϊδέψατε τους πάντες προκηρύσσοντας θέσεις εργασίας ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων, αποδεικνύει τον κυνισμό σας και την αδυναμία σας να διακρίνετε τα όρια που θέτει η Δημοκρατία σε κάθε εκπρόσωπο του λαού. Κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ