Νάντια Γιαννακοπούλου σε Σκουρλέτη – “Μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται , μιλάτε για ΑΣΕΠ ενώ μας λέγατε γερμανοτσολιάδες”

Την προηγούμενη εβδομάδα, η κ. Γιαννακοπούλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για διαχρονική, σκόπιμη “πλήρη αφωνία” σε ό,τι αφορά τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή την περίοδο 2007

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να είναι λαλίστατος καταγγελτικός και μπράβο του. Πήρε επίσημα θέση για τη χειρότερη κυβέρνηση που είναι η ΝΔ, μίλησε λίγο και απέξω για το 2007, όμως για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για το όνομα του πρωθυπουργού εκείνης της εποχής. Για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να πει το όνομα του Κώστα Καραμανλή. Του πρωθυπουργού εκείνου που οδήγησε τη χώρα στη καταστροφή. Αυτή είναι η διαχρονική σας συμφωνία. Δεν είναι η παράβλεψή σας αλλά ότι σας βαραίνει ακόμα η συγκυβέρνησή σας με την καραμανλική συνιστώσα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Γιαννακοπούλου

Γιαννακοπούλου σε Σκουρλέτη: Δε θα βρείτε βολικά στηρίγματα στο ΚΙΝΑΛ, μας λέγατε γερμανοτσολιάδες
Η δεύτερη κατά σειρά επίθεση της Νάντιας Γιαννακοπούλου σημειώθηκε, την Τετάρτη, στη Βουλή, με αφορμή την άρνηση του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να στηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, η Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε «παρών» στην εν λόγω ψηφοφορία, ζητώντας από το Σώμα να μην μείνει στον τύπο του Συντάγματος, αλλά να κάνει κριτική στην ουσία του νομοσχέδιου.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ».

Στον “τοίχο” κόλλησε τον Σκουρλέτη η Νάντια Γιαννακοπούλου

«Κ. Σκουρλέτη μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται», απάντησε επιθετικά η Νάντια Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε: «πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε μας δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις! Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ