“Άρωμα ανανέωσης” με γυναίκα υποψήφια στην Θεσσαλονίκη – Το Who Is Who της Πέννυς Δαλαμπούρα

Είναι σημείο των καιρών που συνδέεται με την διαρκή άνοδο του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, σε όλη την χώρα. Η Θεσσαλονίκη, ήταν πυλώνας προοδευτισμού και ένα από τα “κάστρα” της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που μαζί με τον Πειραιά, την Κρήτη και την Αχαϊα συνέθεταν την “πρώτη γραμμή” της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα. 

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Θεσσαλονίκη “τραυματίστηκε” από το επιφανειακό τεχνητό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας μάλιστα χώρο ως ψήφο “διαμαρτυρίας” σε διάφορα κόμματα, μεταξύ των οποίων και το κόμμα του Κ.Βελόπουλου ενώ παλιότερα την μερίδα του λέοντος έλαβε η Ένωση Κεντρώων του Β.Λεβέντη

Ήρθε η ώρα για την πολυπόθητη παλινόρθωση της Δημοκρατικής Παράταξης στην Θεσσαλονίκη και αυτό είναι πασιφανές.

Ονόματα “πρώτης γραμμής” αναμένεται να μπουν στην μάχη της κοινωνίας, διεκδικώντας ψήφο από τους συμπολίτες τους, η γενιά των 30 και των 40 “φιγουράρει” σε όλη την επικράτεια ως η γενιά της ανανέωσης στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ένα απο τα νέα πρόσωπα, με πολύ σημαντική ωστόσο κομματική εμπειρία, που συζητούνται για το ψηφοδέλτιο στην Α’ Θεσσαλονίκης ειναι και αυτό της Πέννυς Δαλαμπούρα.

Προερχόμενη απο την νεολαία του ΠΑΣΟΚ, γιατρός στο επάγγελμα, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, έχει περάσει απο τον τομέα Επικοινωνίας και την ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες,  βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη  και θα βρίσκεται ολοένα και πιο συχνά στην πόλη που αγαπά και δρα πολιτικά εδώ και χρόνια, ακόμα και στα “πέτρινα χρόνια” για το ΠΑΣΟΚ δίνοντας καθημερινά τις δικές της μάχες απέναντι σε “συνομιλητές” και κυρίως, απέναντι σε μια κοινωνία που αντιμετώπιζε-και αντιμετωπίζει ακόμα σε πολλές περιπτώσεις- την γυναίκα πολιτικό όχι ισότιμα.

Η Πέννυ Δαλαμπούρα μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στην Α’Θεσσαλονίκης, εάν το αποφασίσει και το ανακοινώσει η ίδια και επίσημα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ