Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπολύουν επίθεση μέσω των “δικών τους” ΜΜΕ στο Κίνημα Αλλαγής: Τι λένε για Φ.Γεννηματά-Α.Τσίπρα; Γιατί τώρα;

Published

on

Γράφει ο Άγγελος Γαβρής/Αρχισυντάκης “The Socialist”

Στα πρωτοσέλιδα (ή τις αρχικές σελίδες των website) των φίλα προσκείμενων στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσων Ενημέρωσης, μπορεί να διακρίνει ο καθένας την επίθεση που δέχεται το Κίνημα Αλλαγής, με τον πιο δειλό ίσως τρόπο..

Γιατί δειλό; Θα ρωτήσετε;

Γιατί απλούστατα τα ΜΜΕ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με διάφορα άλλα που δέχτηκαν “μουγκά” την ανισονομία των απόψεων των κομμάτων στην Ενημέρωση (με αντάλλαγμα κάποιες επιχορηγήσεις ίσως;) , αποφάσισαν να μην κάνουν ευθεία κριτική των θέσεων και της στάσης του Κινήματος Αλλαγής εν καιρώ κρίσης-και όχι μόνο-, μα αποφάσισαν να μπλέξουν ξανά -προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς, βολεύει ο ισχνός δικομματισμός βλέπετε- το Κίνημα Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με “ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Φ.Γεννηματά” κλπ… Ένας τρόπος αντιμετώπισης νηπιακός αφού όταν δεν μπορείς να έχεις αντίμετρα στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, προφανώς βολεύει να στρέψεις το ενδιαφέρον στην χρόνια εσωστρέφεια του ιδεολογικού χώρου της κεντροαριστεράς μπλέκοντας μάλιστα την ..”σάλτσα με την κάλτσα” που λέμε και λαϊκά. Τον “ανύπαρκτο” τόσο ιδεολογικά μα και τόσο πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ που το μόνο που κάνει είναι να συμφωνεί με το Κίνημα Αλλαγής- κατόπιν εορτής, με τα “φαντάσματα” περί ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας μεταξύ των 2 κομμάτων.

Γιατί τώρα;

Επαναλαμβάνουμε απο την πρώτη κι όλας στιγμή εδώ στο “Τhe Socialist” πως ακόμα και κάνοντας μονόλογο με τα ΜΜΕ η ΝΔ, η Δεξιά είναι πάντα Δεξιά και έχει “στάνταρ” πρόγραμμα, στάση απέναντι στην κοινωνία και φυσικά, έμφυτη ροπή στα σκάνδαλα κάθε μεγέθους. Σε ένα άλλο θέμα που η Δεξιά πάντα θα υστερεί , είναι σε αυτό της πολιτικής αυτοπεποίθησης. Θες να κάνεις ένα κόμμα όπως η ΝΔ να “καταρρεύσει” ψυχολογικά; Πες της ακόμα και σε καιρό μονοκρατορίας στην δημοσίευση των θέσεων της, πως ο “Μεσσίας Μητσοτάκης” απέχει μόλις 2% σε δημοφιλία απο την Πρόεδρο του πολύπαθου 3ου κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων και τότε όλα τα “κόμπλεξ” θα βγούνε στην φόρα. Επιθέσεις αθέμιτου τύπου σαν αυτή είναι μόνο η αρχή αν τα ελάχιστα δημοσιεύματα στα “Μεγάλα ΜΜΕ” που αφορούν το Κίνημα Αλλαγής, έχουν αντίκτυπο μεγαλύτερο απο του “Σωτήρα ημών” Κυριάκου Μητσοτάκη, Σωτήριου Τσιόδρα και Αδώνεως Γεωργιάδη -ως μια άλλη “Αγία Τριάδα των Μέσων”.

Τι λένε;

Πληθώρα δημοσιευμάτων “φιλικών Μέσων” προς την Κυβέρνηση και παίζοντας διπλό παιχνίδι που ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ αφου τον “ξελασπώνει” απο την ανυπαρξία του, “αναφέρουν πως Τσίπρας και Γεννηματά είναι σε συνεχή και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με στόχο την κοινή επίθεση στην ΝΔ και μάλιστα ακόμα πιο ακραίες και γραφικές πένες αναφέρουν την μετεκλογική προσχώρηση του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ.”

Σαν επίλογο..

Αισθάνομαι και μόνο που ανέφερα το τι λέγεται τα τελευταία 24ωρα, βρώμικος αφού ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς γίνεται η Δημοσιογραφία απο επιστήμη και λειτούργημα να κατάντησε.. μισθοφορικός στρατός.

 

Advertisement