Νέα Ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής – Οι κόποι μιας πετυχημένης θητείας του Παναγιώτη Βλάχου

Του Παντελή Αλεξόπουλου

Για όσους ξέρουν, η  ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής, είναι το “καμάρι”, το “περήφανο παιδί” της θητείας του Παναγιώτη Βλάχου ως Γραμματέα Επικοινωνίας – Πλαισιωμένου από μια ικανότατη ομάδα και πάντα υπό την επίβλεψη της προσφάτως αδικοχαμένης Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά. 

Την ανανεωμένη του ιστοσελίδα «ανέβασε» σήμερα στο Διαδίκτυο το Κίνημα Αλλαγής. Η νέα ιστοσελίδα προβάλλει με ευδιάκριτο τρόπο την κοινοβουλευτική και πολιτική δράση του Κινήματος, ενώ ταξινομεί πιο εύχρηστα τις πληροφορίες γύρω από τις θέσεις και την οργάνωση του Κινήματος. Κάθε πολίτης μπορεί να επιλέξει τη σχέση που επιθυμεί με το κόμμα είτε ως μέλος είτε ως λήπτης ενημέρωσης είτε ως εθελοντής. 

Ειδική θέση στη νέα ιστοσελίδα έχει η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, καθώς περιλαμβάνει ειδική σελίδα, όπου περιλαμβάνεται διαδραστικός χάρτης με τις κάλπες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και όλες οι σχετικές αποφάσεις και εγκύκλιοι της ΕΔΕΚΑΠ και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Η σχετική σελίδα θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ