Νίκος Ανδρουλάκης για Σύνοδο Κορυφής: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθυστέρησε- πολλά τα “μέτωπα” στην Ευρωβουλή”

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ” και τον δημοσιογράφο Γ.Πρετεντέρη παραχώρησε ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης:

Σχετικά με το “ζήτημα” για το οποίο “σφάζονται” στα social media ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αυτό με το εξοχικό του κ.Τσίπρα, ο Κος Ανδρουλάκης γέλασε και δεν έκανε κανένα σχόλιο απολύτως. Μιλώντας για τα πραγματικά ουσιαστικά νέα, δηλαδή την επερχόμενη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε, ο Κος Ανδρουλάκης έθεσε από νωρίς, την βάση της κουβέντας, ορίζοντας το “Ταμείο Ανάκαμψης” ως το σημαντικό σημείο αναφοράς της συζήτησης.

Στη συνέχεια, στο φλέγον ζήτημα των Ελληνοτουρκικών και των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, ο Κος Ανδρουλάκης επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του και προτάσεις του στην Ευρωβουλή: Το Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία από την Ε.Ε και σε δεύτερη φάση, τις χρηματοπιστωτικές κυρώσεις.  “Δεν είναι δυνατόν οι Podemos και η Αριστερά να πουλά όπλα στην Τουρκία, ενώ η Τουρκία παραβιάζει καθημερινά διεθνή πρωτόκολλα και αποφάσεις”, δήλωσε στον Κ.Πρετεντέρη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

“Ο Κ.Μητσοτάκης καθυστέρησε! Γνώριζε πως στο τέλος της χρονιάς θα ήταν πολλά τα “ανοιχτά” μέτωπα στην Ευρωβουλή!” – Σαφής “αιχμές” άφησε ο Κος Ανδρουλάκης  σχετικά με την διεθνή πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ζήτημα της Τουρκίας, αναφέροντας πως είναι φυσιολογικό το ζήτημα της Τουρκίας να είναι από τα τελευταία στην λίστα της συζήτησης κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ