Ν.Μοίραλης: “Τα «ΠΕΤΣΟΔΕΝΤΡΑ» απειλούν την Δημοκρατία.”

Παρέμβαση του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Μοίραλη, μετά την παραίτηση της Δ.Κρουστάλλη αφήνοντας “αιχμές” για το Μαξίμου…

Τα «ΠΕΤΣΟΔΕΝΤΡΑ» απειλούν την Δημοκρατία.

Η σχέση μεταξύ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ και των ΜΜΕ στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του COVID-19 φανερώνει δυστυχώς την ποιότητα της εύθραυστης δημοκρατίας μας. Ο διαχωρισμός των εξουσιών με την λίστα «ΠΕΤΣΑ» πήρε τον δρόμο του Μεγάλου περιπάτου.

Η οικονομική ενίσχυση των μέσων από την κυβέρνηση πραγματοποιήθηκε στο βωμό της ελεγχόμενης δημοσιογραφίας. Η πρακτική των «ΚΑΡΤΕΛ» κι ο εκφοβισμός των ανεξάρτητων φωνών τείνει να γίνει κατεστημένο.

Οποίος δημοσιογράφος αρθρώνει αντιπολιτευτικό λόγο προς τον Μητσοτάκη δέχεται bulling και εσωτερικές πιέσεις στον χώρο εργασίας του.

Η φίμωση της Έλενας Ακρίτα στα ΝΕΑ κακώς άφησε ασυγκίνητους πολλούς διότι λησμονούμε την ουσία της ελευθερίας του λόγου.

Η αποπομπή, υποχρεωτική παραίτηση της Δήμητρας Κρουστάλλη από το ΒΗΜΑ έρχεται να επιβεβαιώσει την απροκάλυπτη επέμβαση της κυβέρνησης.

Δυο ιστορικές φιλελεύθερες και δημοκρατικές εφημερίδες, τα ΝΕΑ & το ΒΗΜΑ σε διάστημα λίγων ημερών έφεραν στη φως της δημοσιότητας την επίθεση που δέχεται το πολίτευμα μας. Θα μείνουμε άπραγοι;;;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ