Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για Μάρκου: “Πως γίνεται να υπηρετεί τον Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή και τον Μητσοτάκη στο ΚΕΣΥ; “

Το επεισόδιο με την φραστική επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μάρκου προς την Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, κάνει “τον γύρο του διαδικτύου” και ο ίδιος ο Κος Μάρκου, επέλεξε να στοχοποιήσει ως “αιτία του κακού” τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επικοινώνησε με το “The Socialist” και έδωσε την δική του απάντηση:

“Tα σημερινά γεγονότα στη Βουλή με τις απρεπείς χειρονομίες και εκφράσεις του Κ.Μάρκου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προς την Κ.Ο του Κινήματος  Αλλαγής είναι γνωστά και θυμίζουν εποχές της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Η απαξιωτική έκφραση του κ.Μάρκου όταν ανακοινώθηκε ως ομιλητής ο κ.Κεγκέρογλου, έχει καταγραφεί και στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει ότι τον κατηγόρησα για “διαπλεκόμενο”. Αλήθεια λέει. Πως να μην είναι άλλωστε αφού ήταν πρόεδρος στο κεντρικό συμβούλιο Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ο ίδιος ενώ είναι βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα υπηρετεί την κυβέρνηση της ΝΔ ως Πρόεδρος ΚΕΣΥ μέχρι αυτή την στιγμή.

Μεγαλύτερη πολιτική διαπλοκή θα μπορούσε να υπάρξει; Πως γίνεται να υπηρετεί τον Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή και τον Μητσοτάκη στο ΚΕΣΥ;

Η διαφορά μας με τον κ.Μάρκου είναι ότι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγόμενων μου, ενώ εκείνος, ως γνήσιος “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” αντιστρέφει ακόμα και αυτά που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες!

Υ.Γ: Γιατί η ΝΔ επί 1 χρόνο τον διατηρεί, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση αυτή είναι ένα ερώτημα προς απάντηση. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται να μην παραιτείται ο Βουλευτής του από Πρόεδρος στο ΚΕΣΥ είναι το επόμενο “εύλογο” ερώτημα.

Παράξενες συμπτώσεις…”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ