Όταν η Κεραμέως δήλωνε στον “ΣΚΑΪ” για τη Cisco: “Το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ”

Στην τηλεκπαίδευση και στα πιθανά σενάρια για τα σχολεία που παραμένουν σε λειτουργία αναφέρθηκε, μιλώντας στην Εκπομπή “Αταίριαστοι”, τον Νοέμβριο που μας πέρασε, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την πρόοδο που έχει σημειωθεί με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, η υπουργός Παιδείας είχε επισημάνει πως εκείνη την δεδομένη στιγμή, το σύστημα «τρέχει» σε 40.000 ψηφιακές τάξεις.

Σε εκείνο το σημείο, η κυρία Κεραμέως εστίασε στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα προβλήματα που παρουσίασε η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης και, απαντώντας, είπε ότι το σύστημα έχει δοκιμαστεί σε πανελλαδική εμβέλεια την περασμένη άνοιξη, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

«Αρρυθμίες θα υπάρχουν και είμαστε εδώ για να τις επιλύουμε, μιλάμε για ένα τεράστιο εγχείρημα με την 2η μέρα τηλεκπαίδευσης να έχουμε συμμετοχή πάνω από 3,2 εκατ. συμμετοχές και πάνω από 9 εκατ. λεπτά μαθημάτων» υπογράμμισε.

Η υπουργός απηύθυνε μάλιστα ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων ώστε να δουν τη σύμβαση που έχει συναφθεί με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών CISCO, που έχει αναλάβει την πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης. «Πρόκειται για δωρεά. Το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ» σχολίασε η κυρία Κεραμέως. 

Πρόκειται για “Δωρεά”;

4 καίρια ερωτήματα για την Υπουργό Ν.Κεραμέως και 1 που αναρωτιόμαστε όλοι: “Θα παραιτηθείτε;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ