Όταν ο Γ.Ραγκούσης έλεγε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χτίσει την πολιτική διαδρομή του στο ψέμα – Τι έλεγε για τον Αλέξη Τσίπρα; (VIDEO)

Mε αφορμή την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Γ.Ραγκούση και της Μ.Ξενογιαννακοπούλου με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη υπενθυμίζουμε τι έλεγε ο κ.Ραγκούσης για ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα πριν.. την καρέκλα! 

Σημασία έχει να διαβάσουμε αυτολεξεί τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάνζος: 

Για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε Λωτοφάγους.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου και ο κ. Ραγκούσης, που διετέλεσαν, πέρα από γραμματείς του ΠΑΣΟΚ, και Υπουργοί στην τρικομματική κυβέρνηση με το ΛΑ.Ο.Σ., πετούν σήμερα τη μπάλα στην εξέδρα. Διαστρεβλώνουν όσα είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος δεν μίλησε για νομικές ευθύνες, αφού -ως γνωστόν- υπεύθυνος για τα οικονομικά ενός κόμματος είναι ο διευθυντής του. Είναι φαιδρό, όμως, να θέτουν στο δημόσιο διάλογο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα αυτό, και να έχουν στο κόμμα τους αυτούς που μπορούν αρμοδίως να τους λύσουν όλες τις απορίες.

Βεβαίως, δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο σε επίπεδο συνέπειας, ειδικά από τον κ. Ραγκούση, που σήμερα είναι κορυφαίο στέλεχος δίπλα στον κ. Τσίπρα, αλλά λίγους μήνες πριν μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλούσε «τον πιο ανέντιμο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Ο κόσμος γνωρίζει και αξιολογεί. Γι’ αυτό κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Δείτε τo Video  – ΠΗΓΗ: “EDITOR”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ