Παρέμβαση Γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ: “Όποιος δεν βλέπει πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αυτά που υποκινούν το οπαδικό κίνημα, εθελοτυφλεί”

Βασικά σημεία συνέντευξης του Τάσου Λούπου,  Γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό αιματοχυσίας στους δρόμους. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την “διαρκή εκκρεμότητα”.

 

Η ίδια η κυβέρνηση δεν πιστεύει ότι θα εξαλειφθούν μόνες τους οι παραβατικές συμπεριφορές για αυτό και κλείνει προσωρινά τους συνδέσμους. Αυτούς τους μήνες η εγκληματική δραστηριότητα και μέσα στους συνδέσμους να γινόταν ως τώρα θα μεταφερθεί αλλού. Ποιος μας λέει λοιπόν ότι δε θα βρει τρόπο να «επιβιώσει» παρά τα μέτρα και σε μέρη που (εν αντιθέσει με τους συνδέσμους) δεν ελέγχονται τόσο εύκολα από τις αρχές;

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όμως, είναι πως πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος διοικήσεων και οπαδών, όχι οι διοικήσεις να κάνουν τους φρουρούς των οπαδών. Αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος. Όλα τα υπόλοιπα μέτρα για τα οποία μιλάμε είναι απλά κατασταλτικά. Όποιος δεν βλέπει πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αυτά που υποκινούν το οπαδικό κίνημα και πως αποτελούν τον λυμεώνα του Ελληνικού αθλητισμού, μάλλον εθελοτυφλεί !

Δείτε το VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ