ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Παύλος Χρηστίδης για μέτρα της κυβέρνησης:”Δεν γίνεται να είναι επικίνδυνο να μαζεύονται 9 άνθρωποι σε μια πλατεία και όχι τα 25 παιδιά σε μια τάξη”

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Ντίνο Σιωμόπουλο.

Το πολιτικό – ενημερωτικό περιοδικό θα έρχεται στα mail σας κάθε μήνα μετά την συνδρομή σας ΕΔΩ: –> https://thesocialist.gr/subscription-plan

ΜΗΝ χάσετε το πρώτο μας τεύχος!


ΙΑΝΟΣ: 
Να δει το κράτος μετά από όλο αυτό πως θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν υποστεί οι συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη άμεσα.

Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε με το φυσικό φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε, χωρίς άλλες απώλειες ζωών, και να βρεθούν καλά οι άνθρωποι που ψάχνουμε.
Να δει το κράτος μετά από όλο αυτό πως θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν υποστεί οι συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη άμεσα. Αυτό αφορά και την οικονομία και την ζωή τους.

Πρέπει να δούμε από δω και μπρος πως βάζουμε στη ζωή μας την κλιματική κρίση. Πώς λαμβάνουμε μέτρα για να προστατεύσουμε το περιβάλλον γιατί έτσι προστατεύουμε και τις ζωές των ανθρώπων.

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: δεν γίνεται να είναι επικίνδυνο να μαζεύονται 9 άνθρωποι σε μια πλατεία και όχι τα 25 παιδιά σε μια τάξη

Ότι χτίσαμε στην πρώτη φάση της πανδημίας το έχει γκρεμίσει η κυβέρνηση με τις πολιτικές αποφάσεις που πήρε σε κρίσιμα ζητήματα, Ακόμη και χθες είδαμε υπουργούς, όπως ο κ. Κουμουτσάκος, να συμπεριφέρονται χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης προς τους πολίτες. Ακούμε τις αποφάσεις της πολιτικής προστασίας αλλά δεν καταλαβαίνουμε πώς γίνεται να είναι επικίνδυνο να μαζεύονται 9 άνθρωποι σε μια πλατεία και οχι τα 25 παιδιά σε μια τάξη. Οφείλει λοιπόν η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι χρειάζονται ουσιαστικά μέτρα πρόληψης, διεύρυνση δρομολογίων ΜΜΜ, περισσότερα τεστ, λιγότεροι μαθητές ανα τάξη, ενίσχυση του ΕΣΥ τώρα, πριν να είναι αργά.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Παύλος Χρηστίδης: "Είναι δυνατόν να χάνονται κάθε μέρα τόσοι άνθρωποι και κάποιοι να πανηγυρίζουν;"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί αλλά ούτε θέλει να ενισχύσει το ΕΣΥ

Τσίπρας: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί αλλά ούτε θέλει να…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο: Εισαγγελική έρευνα για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Εισαγγελική έρευνα για την παρουσία Τσίπρα…
Read more