Παύλος Γερουλάνος: “Σκοπός μου να ξανασυστήσω το κόμμα στην κοινωνία”

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξή του στην Βίβιαν Μπενέκου και την εφημερίδα «Espresso», ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος μιλάει για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και την οικογενειακή επιχείρηση, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς, που έσωσε από τη χρεοκοπία.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έσβησε ποτέ. Δεν ξέρω αν άλλο κόμμα θα άντεχε με τόσα που πέρασε» λέει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Βίβιαν Μπενέκου ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συμβολή της Φώφης Γεννηματά στην επιβίωση του κόμματος, ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθαρίζει, μιλώντας για εκείνη τη «γυναίκα που νίκησε τον φόβο», ότι «…θέλει δέκα φορές το θάρρος, δέκα φορές τη δουλειά, δέκα φορές την ψυχραιμία για να πετύχεις αυτά που πέτυχε η Φώφη Γεννηματά στην πολιτική».

Σκοπός του είναι, όπως υποστηρίζει, να «ξανασυστήσει το κόμμα στην κοινωνία», και δεν θα τον εμποδίσει σε αυτό ούτε το γεγονός ότι δεν είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρεται και στη στιγμή που αφοσιώθηκε στα ιχθυοτροφεία του και μετακόμισε στο Ληξούρι για να τα σώσει. Πήρε τη Λάρα, τη σύζυγό του, δούλεψαν σκληρά και τα κατάφεραν, χωρίς να απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ