Παύλος Γερουλάνος: “Την Κυριακή, γίνε εσύ η Αλλαγή”

Από την Κυριακή, αλλάζουμε με σχέδιο την Ελλάδα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, εκατοντάδες πολιτικοί φίλοι και φίλες του Παύλου Γερουλάνου, έδωσαν σύνθημα Αλλαγής για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, παρουσίασε στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση στην Αθήνα, το πολιτικό πρόγραμμα Αναγέννηση με το οποίο διεκδικεί την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή:  

 

«Όταν όλα ξεκίνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας και των υπογραφών των δημοκρατικών πολιτών από όλη την επικράτεια, είχα πει ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όπου όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να σας πω ποιος είμαι, τι πιστεύω, και να σας μιλήσω για το σχέδιο μας για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξη. Το σχέδιο, που παρουσιάσαμε συζητώντας πολιτικά, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας προλάβαμε. Την ερχόμενη Κυριακή, είναι η ώρα να γίνει η κάθε μια και κάθε ένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική, η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής και σας καλώ να είστε όλες και όλοι εκεί, γιατί η ελπίδα έχει φωνή, έχει όνομα, έχει τη φωνή και το όνομά σας». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ