“Πιστεύουμε σε εσάς” – Η καμπάνια ενημέρωσης του The Socialist για τον εμβολιασμό: “Το φώς κερδίζει το σκοτάδι”

 Η Καμπάνια εμβολιασμού του “THE SOCIALIST” είναι εδώ. Με μια σειρά δικών σας άρθρων, ξεκινάμε καθημερινά να ενημερώνουμε για τα οφέλη του εμβολιασμού και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Χωρίς “υποχρεωτικότητες”, απειλές απολύσεων και με διχαστικές πολιτικές, εμείς, εδώ στο thesocialist.gr , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ

Γράφει η Βίκυ Χαριτάκη για το The Socialist

«Αγχώνεσαι. Φοβάσαι. Φοβάσαι μήπως και είσαι εσύ εκείνη η είδηση που θα παίζει καθημερινά στα δελτία, πως δεν τα κατάφερε…

 

 

Φοβάσαι γιατί είναι φυσιολογικό συναίσθημα και είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Φοβάσαι για σένα αλλά φοβάσαι και για τους δικούς σου. Μεγάλη η απόφαση. Κι όμως, την παίρνεις. Κάνεις την υπέρτατη θυσία.

 

Μπαίνεις στο εμβολιαστικό κέντρο, κοντοστέκεσαι, το σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι όλα αυτά που μπορούν να πάνε λάθος. Όμως δεν πάνε. Όλα πάνε καλά και βλέπεις ξανά τους φίλους, τους γονείς σου, τα αδέρφια σου, τον άνθρωπο σου. Και αυτό γιατί η Λογική νίκησε τον Φόβο. Γιατί η αγάπη νίκησε την αμφιβολία. Και το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. 

 

Και όταν βγεις από το εμβολιαστικό κέντρο, θα νιώσεις ολοκληρωμένος. Γιατί μόλις έβαλες και εσύ το λιθαράκι σου για να χτιστεί στην ανοσια. Γιατί μόλις έγινες ήρωας και ξεπέρασες τον εαυτό σου, χαρίζοντας το ύψιστο αγαθό στους γύρω σου. Την Ελευθερία. Έκανες στην άκρη τις δεισιδαιμονίες που οργιάζουν και ακολούθησες την Λογική. 

 

 

Υ.Γ. Ευτυχώς που όταν ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη δεν υπήρχε το διαδίκτυο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ