Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλατεία Βικτωρίας: O Kασιδιάρης, ο Μπογδάνος και ο “πολιτικός ιμπεριαλισμός” της ΝΔ.

Published

on

H NΔ είναι ένα κόμμα φερόμενο ως αυταρχικό. Κόμμα που σταδιακά φέρεται να πάει να γίνει “τελεία” για την Δημοκρατία μας. Η επέκτασή του κόμματος σε “ακροδεξιά” λημέρια ήταν γνωστή από εποχή Α.Σαμαρά και την προσάρτιση Α.Γεωργιάδη-Μ.Βορίδη-Βελόπουλου στην “συντηριτική παράταξη”.

Σε συνέχεια αυτού του νέου πολιτικού “ανσλους”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει πως δεν θα γίνει αντιληπτός και αλαζονικά είτε συγκεντρώνει με τροπολογίες, όπως αυτές του προηγούμενου ΣΚ, εξουσία στο γραφείο του είτε “επεκτείνεται” διορίζοντας, τάζοντας, “βολεύοντας” πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή και όχι, πολίτες που βρίσκονται σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα στο δημόσιο και διάφορες άλλες θέσεις ανά την Ελλάδα. Μετά την “επιδότηση” των ΜΜΕ, δρα σχεδόν ανενόχλητος, με τελικό στόχο τον αφανισμό των πολιτικών του αντιπάλων και το “σκόρπισμα” κομμάτων της αντιπολίτευσης που είτε παράγουν πολιτικό έργο είτε όχι, ωστε να μην αποτελέσουν ποτέ περίπτωση κινδύνου  για την Σοσιαλίζουσα-Κεντρώα-Δεξιά-Πατριωτική-Εθνικιστική Νέα Δημοκρατία του σύγχρονου παρόντος.

Προς τι όλος αυτός ο πρόλογος;

Είναι γεγονός πως ο Κ.Μητσοτάκης έχει τους κατάλληλους ανθρώπους για τις κατάλληλες πολιτικές εκπροσωπήσεις της ΝΔ. Για τις διαδηλώσεις εμφανίστηκε ο “Κεντρώος πολιτικός της Σοσιαλδημοκρατίας”-κατά δικά του λεγόμενα- Μ.Χρυσοχοϊδης, λέγοντας μάλιστα πως το νομοσχέδιο που φέρνει , βασίζεται στον Ν.Καμίνη-Αλιβιζάτου. Το ΚΙΝΑΛ, “πατάει την μπανανόφλουδα” και παράγει “χρήσιμη αντιπολίτευση” σκάβοντας επικοινωνιακά μια λακούβα εσωστρέφειας, στον ίδιο του τον εαυτό. “Δουλεμένο στην προπόνηση” λοιπόν το σχέδιο πολιτικής επίθεσης της ΝΔ σε όλους και για όλα. Συνεχίζουμε το “πρελούδιο” της πολιτικής “συμφωνίας άλωσης της Δημοκρατίας” με την Κυβερνηση Μητσοτάκη να επιτίθεται “κατά μέτωπο” σε όλους τους τομείς, πολιτική – οικονομία – δικαιοσύνη, στον ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος συγκυβερνώντας με την ακροδεξιά, έκανε – προσπάθησε να κάνει- ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μα “δεν του βγήκε” και έτσι για αυτό τελευταία στιγμή περνούσε τροπολογίες στη Βουλή και ψήφιζε αναλογικό εκλογικό νόμο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με το εκλογικό bonus εδρών) . 

Στο δια ταύτα, και δικαιολογώντας τον τίτλο του άρθρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει υπερπληρότητα στην “φαρέτρα” της ακροδεξιάς ρητορικής στο κόμμα του. Πρόσφατα, οι εξελίξεις τον οδήγησαν στο να εκπροσωπηθεί η ΝΔ στην Πλατεία Βικτωρίας απο τον Κ.Μπογδάνο, γνωστό σε όλους για τις θέσεις και τις “προτάσεις” του για την Ελληνική Πολιτική και την Κοινωνία. Ο Κ.Μπογδάνος ούτε λίγο-ούτε πολύ μίλησε σε τουιτ που ο ίδιος αργότερα “κατέβασε” για Ισλαμικό Εθνικισμό και λαθρομετανάστες, παρουσιάζοντάς τους ως απειλή που πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό, θυμίζοντας έντονα τους λόγους του Γ.Γκέμπελς κατά την περίοδο του μεσοπολέμου. Ο Κ.Μπογδάνος “συνάντησε” εκεί τον γνώριμο σε όλους μας για την ηθική του, τις πολιτικές του θέσεις και την εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη, Κασιδιάρη μα και τον Θ.Τζήμερο που βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει το “παρόν” (στα social media του λογικά μόνο).

Ένα “κολάζ” ανθρώπων με κοινή συνισταμένη τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, τον λαϊκισμό και από πίσω, τον Κ.Μητσοτάκη, να γνωρίζει πως η ΝΔ θα συνεχίσει τον πολιτικό της ιμπεριαλισμό μέχρι τέλους.

Μαύρη στιγμή που δυστυχώς δημιουργεί πολιτικό αντίλογο σε όσα επισημάναμε σε αυτό το άρθρο, είναι αυτοί οι άνθρωποι που στα πλαίσια της πολιτικής τους άγνοιας και επικινδυνότητας, της αντιδραστικότητας απλά και μόνο, της οργής και της ανοησίας των λεγόμενών τους, το σύνθημα που “αναφώνησαν” ενώπιον ΜΜΕ, Αστυνομίας και “επιτήδειων”: “Έλληνα Λεβέντη, στον τάφο σου θα κάνουμε το πιο μεγάλο γλέντι”. Γελοιότητες, ανοησίες και βούτυρο στο ψωμί στο κόμμα της ΝΔ και τον Ιμπεριαλιστή Κ.Μητσοτάκη.

Προσοχή, έρχονται εξελίξεις… Ο Φόβος και η εργαλειοποίησή του πάντα οδηγεί την Δημοκρατία στην “Εντατική”.

Γαβρής Άγγελος/Αρχισυντάκτης “THE SOCIALIST”

 

 

Advertisement