Connect with us

ΓΝΩΜΕΣ

“Political Incorrectness”- “Εισαγωγή”. Γράφει ο Χρήστος Τσούνης

Δημοσιεύτηκε

στις

“Political Incorrectness” -Γράφει ο Χρήστος Τσούνης/Οικονομολόγος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

«Εισαγωγή»

 

 Όταν εγκαινιάζεται μια στήλη επικαιρότητας και σχολιασμού που σχετίζεται με τα πολιτικά και ευρύτερα τεκταινόμενα ο συντάκτης είθισται να εκθέτει προκαταβολικά την οπτική του και να ενημερώνει το δυνητικό αναγνωστικό κοινό για την πολιτική του “καταγωγή”…

 

Είναι βέβαιο ότι και ο ιστότοπος που φιλοξενεί τις σκέψεις μου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται προφανέστατα ανήκουν ιδεολογικά και πολιτικά ίσως και κομματικά στον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης. Παρομοίως και Εγώ λοιπόν αυτοτοποθετούμαι σε εκείνους τους υποστηρικτές της Δημοκρατικής Παράταξης μπολιασμένος από αγάπη για της ιστορία και την κληρονομιά της στην Πατρίδα!

 

Ωστόσο ο υπογράφων την στήλη αυτή καλώς ή κακώς έχει αναπτύξει με την πάροδο των ετών μια απίστευτη αποστροφή στην “Αστική Ευγένεια” και τους “χαμηλούς μετριοπαθείς τόνους” με τους οποίους πολιτεύεται η αγαπημένη μας Δημοκρατική Παράταξη μια δεκαετία.

Και αυτή η αποστροφή για το συγκεκριμένο τρόπο που πολιτεύεται και ρητορεύει η Παράταξη μας λοιπόν για να τα λέμε όλα και να έχουμε καθαρές κουβέντες κερδίζει έδαφος καθημερινά γιατί οι εκάστοτε ηγετικές ομάδες του χώρου μας έπαψαν να μιλούν και να ακούν την κοινωνική βάση του χώρου και την ίδια την κοινωνία εν γένει.

Διαφήμιση

Την εποχή που καλπάζουν οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι  πλασιέ οι  οποίοι γεμίζουν την κατάκοπη κοινωνία με ενα σωρό ανοησίες…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ!

 

Την εποχή που επιχειρείται η μεγαλύτερη προσπάθεια αναθεωρητισμού από την Δεξιά και Αριστερά έναντίον των πεπραγμένων και της προσφοράς  του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ “ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ” ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ panel ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!

 

Την εποχή που τα εγχώρια μίντια ενημέρωσης και πληροφόρησης της κοινής γνώμης σε αποκλείουν και συστηματικά επιχειρούν να σε βάλουν στο περιθώριο ώστε να μην ακουστεί η μόνη ΣΟΒΑΡΗ και αποδεδειγμένα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ αυτού του τόπου…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ “ΕΥΓΕΝΙΚΑ” ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ!!

 

Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν μια εικόνα παράταξης που ξέχασε ότι κάποτε ήταν η ίδια ο σφυγμός της Ελληνικής Κοινωνίας, η φωνή του εργαζόμενου λαού και ο υπέρασπιστης των Εθνικών Δικαίων…

 

Διαφήμιση

Και επειδή η αυτοκριτική  έχει γίνει δεύτερη φύση στην ιστορική μας παράταξης πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε και πιστεύουμε την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ να πούμε

 ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΩΤΟΦΑΓΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΆΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ!

 

Διαφήμιση

 

Κάποιος θα πεί ότι το παρών κείμενο δεν αποτελεί άρθρο παρα παραταξιακή προπαγάνδα…

Θα απαντήσω με ανακούφιση ότι όντως δεν είναι αρθρο γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος άλλωστε δεν χρειαζόμαστε άλλους δημοσιογράφους…

 

ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!

 

Καλή εβδομάδα και Καλές γιορτές…

Διαφήμιση