Π.Βλάχος για “Folli-Follie”: “Παρακολουθούμε τα δημοσιεύματα -Το μέγεθος και το βάθος της υπόθεσης θα φανεί όταν έρθει ο φάκελος στη Βουλή!”

Mετά από επικοινωνία με τον Γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτη Βλάχο, ο ίδιος, έκανε τις εξής δηλώσεις στον Άγγελο Γαβρή και το “The Socialist”:

Σχετικά με το “σκάνδαλο Folli-Follie” και όσα βλέπουν το “φως της δημοσιότητας”

O Κος Βλάχος,ανέφερε πως το ζήτημα αυτό έχει τεθεί προ 2ετίας από το Κίνημα Αλλαγής στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του. Ξεκαθάρισε πως τίθεται ο ίδιος και το Κίνημα Αλλαγής υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης και σε ό,τι αφορά το “σκάνδαλο Folli-Follie”, o Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, τόνισε πως το “μέγεθος” και το “βάθος” της υπόθεσης δεν έχει φανεί ακόμα και πως θα έχουμε πλήρη εικόνα μόνο όταν έρθει ο φάκελος στη Βουλή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Πρόκεται για μια υπόθεση που αφορά στην σχέση της κυβέρνησης με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πρώτο το Κίνημα Αλλαγής, είχε αναδείξει από το 2018 με ερωτήσεις στη Βουλή, έχοντας θέσει επί τάπητος το θεσμικό υπόβαθρο του ζητήματος.

Στη συνέχεια, όταν έρθει ο φάκελος στη Βουλή, θα διαπιστωθεί το μέγεθος και το βάθος της υπόθεσης αυτής, τότε, θεσμικά και ολοκληρωμένα, το Κίνημα Αλλαγής θα τοποθετηθεί επ’αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούμε τα δημοσιεύματα, είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ