Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κοζάνης: “Παρά το lockdown, όλα τα μαγαζιά δουλεύανε! Δεν φοράνε σωστά τις μάσκες οι πολίτες” -Η σφοδρή απάντηση του Θ.Θεοδωρίδη

ΤHE SOCIALIST NEWSROOM

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κοζάνης: “Επί lockdown, όλα τα μαγαζιά δουλεύανε! Δεν φοράνε σωστά τις μάσκες οι πολίτες” -Η σφοδρή απάντηση του Θ.Θεοδωρίδη

Με μια “πρωτοφανή” δήλωση, ο κ.Καρακασίδης, πρόεδρος ΝΟΔΕ Κοζάνης, “κατήγγειλε” τα ανοιχτά μαγαζιά που “παρά το lockdown, όλα δούλευαν κανονικά”  ενώ ακολουθώντας την πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, “έριξε την μπάλα στην κερκίδα” , κατηγορώντας εμμέσως, αποκλειστικά τους πολίτες της Κοζάνης για το σκληρό Lockdown που εδώ και μήνες έχει επιβληθεί στην Περιφέρεια της Κοζάνης, οδηγώντας την οικονομία “στα βράχια”.

Στον τηλεοπτικό σταθμό West μίλησε ο Παντελής Καρακασίδης, πρόεδρος ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης , ο οποίος έκανε λόγο για τις μάσκες που δεν φορούν σωστά πολλοί συμπολίτες μας αλλά και για τα μαγαζιά της περιοχής, που όπως είπε (1:37): “Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα”.

H “σφοδρή” ανακοίνωση του προέδρου της Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης, Θεόδωρου Θεωδορίδη:

Με ψέματα και συκοφαντίες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης προσπαθεί να ξεπλύνει την ανικανότητα της κυβέρνησης για το τρίμηνο lockdown στην Κοζάνη – Δήλωση του Γραμματέα της ΝΕ Κοζάνης Θόδωρου Θεοδωρίδη.

 

«Ο κ. Καρακασίδης συκοφαντεί τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο για την τραγική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Να απαντήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εάν συμφωνούν με τα λεγόμενα του προέδρου της ΝΟΔΕ. Δεν δικαιούται κανείς να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες. Απαιτείται σεβασμός στην κοινωνία και τους πολίτες που υποφέρουν καθημερινά, καταστρέφονται οικονομικά και χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι ένα ξέπλυμα της απουσίας κυβερνητικού ενδιαφέροντος για την περιοχή. Αντίθετα, απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα υποστήριξης της πραγματικής οικονομίας για να υπάρχει παραγωγικός ιστός στην Π.Ε. Κοζάνης και μετά το εμβόλιο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ