Σε καλό δρόμο οι υπογραφές για Καστανίδη – “Παρασκήνιο” για την επίσπευση των διαδικασιών στο ΚΙΝ.ΑΛΛ

Γράφει ο Παντελής Αλεξόπουλος

Οπως έχουμε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό, η υποψηφιότητα Χάρη Καστανίδη όχι μόνο επιβεβαιώθηκε μα επιβεβαιώθηκε με τον τρόπο που είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ του THE SOCIALIST. 

Σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, ένας υποψήφιος, αν δεν έχει την υπερψήφιση της πρότασης του για διεκδίκηση της Προεδρίας του κόμματος, τότε μπορεί να καταθέσει στην Επιτροπή 5.000 υπογραφές από στελέχη, αποδεδειγμένα στελέχη της παράταξης, για να πάρει την έγκριση και να θεωρηθεί στο εξής, υποψήφιος για την Προεδρία της παράταξης.

Με αυτό το σκεπτικό, γνωρίζοντας, πως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενδεχομένως να μην επαρκούσαν για να κυρωθεί η υποψηφιότητα του Χάρη Καστανίδη, ο ίδιος ξεκίνησε καμπάνια πρόσφατα, συλλέγοντας υπογραφές για την υποψηφιότητα του. Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση, όλα δείχνουν πως είναι σε καλό σημείο η ανταπόκριση στην συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητα του Χάρη Καστανίδη.

Σε ότι αφορά την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, φαίνεται πως αφενός γίνεται για να μπορέσει το ΚΙΝΑΛ να κερδίσει από την φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και από την αδράνεια και την απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ, μα δεν θεωρείται απίθανο πως επισπεύδοντας τις διαδικασίες, “δυσκολεύει” η συγκέντρωση υπογραφών από υποψήφιους για την Προεδρία με αποτέλεσμα, ιδίως όταν “πισίνα” των ψηφοφόρων εσωκομματικά, ταυτίζεται μεταξύ της νυν ηγεσίας και υποψηφιοτήτων όπως ο Χάρης Καστανίδης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ