Σ.Κοσιώνη: “Μόνο το ΚΙΝΑΛ απείχε από κάθε συμβολική ενέργεια για το Πολυτεχνείο”- Nίκος Μοίραλης: “Μόνο ντροπή για το κανάλι του ΣΚΑΪ”

Ακόμα μια φορά, το κανάλι του ΣΚΑΪ, φαίνεται να επιβεβαιώνει την έρευνα που έδωσε το Κίνημα Αλλαγής στην δημοσιότητα κατά την οποία στον ΣΚΑΪ, μέσα σε 15 μέρες έχουν εμφανιστεί 75(!) φορές εκπρόσωποι της ΝΔ και στο ίδιο διάστημα 2(!!) φορές εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής!

 

Ο Νίκος Μοίραλης, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με ανάρτησή του στο facebook, στηλιτεύει την απαράδεκτη φράση της Δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί στο 14:34 ακούγεται να λέει πως :”Μόνο οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους συμβολική ενέργεια για το Πολυτεχνείο”. 

Κωμική διάψευση από το ίδιο το video που έπαιξε λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 16.01′ λεπτό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αφού δείχνει τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου, να κατάθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο!

Δείτε το σχετικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ ΕΔΩ:

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2020-11-17-19

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μοίραλη:

“Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η τηλεπαρουσιάστρια Σία Κοσιώνη (γυναίκα του Μπακογιάννη & νύφη του Μητσοτάκη) στο 14.34 αναφέρει στην ομιλία της ότι «μόνο» το #ΚΙΝΑΛ απείχε από κάθε είδους συμβολική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αναφερθεί στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δευτερόλεπτα όμως μετά περνάει στα γρήγορα η εικόνα με τους συντρόφους Παύλο Χρηστίδη, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου που καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.
Ευτυχώς υπάρχουν τα social media και τα περιφερειακά ΜΜΕ που κάλυψαν ανά την επικράτεια τις ενέργειες & τις συμβολικές κινήσεις των συντρόφων μας.
Μόνο ντροπή για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τα «Πετσόλεφτα» της πρώτης καραντίνας.”
Η εικόνα ίσως περιέχει: γυαλιά ηλίου και κείμενο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ