Σοφία Πουλοπούλου: “Τελικά η κυβέρνηση εφαρμόζει υγειονομικά πρωτόκολλα ή όχι;”

Η Σοφία Πουλοπούλου είναι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στη Σύρο, Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου Μυκόνου, Υπ. Βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΙΝΑΛ, Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛ, Μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου Δη.Συ. και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

“Η Υπουργός Παιδείας αναγκάζει 500 μαθητές και άλλους τόσους τουλάχιστον γονείς, να μεταβούν με πλοίο ή αεροπλάνο από την Κρήτη στην Αθήνα για να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα των Πανελληνίων, αψηφώντας τον υγειονομικό κίνδυνο, την επιπλέον αναστάτωση που προκαλεί στους υποψήφιους, αλλά και την ήδη βεβαρημένη – από την δίμηνη αποχή τους από τα θρανία- ψυχολογία των μαθητών οι οποίοι εξετάζονται κάτω από πρωτόγνωρες, ιδιαίτερες και αντίξοες συνθήκες.

Η δε Υφυπουργός Παιδείας μας ενημέρωσε σήμερα ότι επιτρέπονται οι οργανώσεις τελετών αποφοίτησης σε Αθμια και Βθμια Εκπαίδευση εν όψει της λήξης του διδακτικού έτους, παρά την αύξηση των κρουσμάτων και το κλείσιμο των σχολικών μονάδων που επιβεβαιώθηκαν.

Μετά τις κάμερες και το απαράδεκτο, επιφανειακό, αναχρονιστικό και άκρως συντηρητικό πολυνομοσχέδιο, στις αψυχολόγητες, ακατανόητες και επικίνδυνες αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μαθητών και πολιτών.

Τελικά η κυβέρνηση εφαρμόζει υγειονομικά πρωτόκολλα ή όχι;

Αυτή η ηγεσία γράφει ιστορία.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ