Σωκράτης Ξυνίδης: “Ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με 3 απλά βήματα!”

THE SOCIALIST NEWSROOM

Ο πρώην Υπουργός επί ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, με νέες συνεχόμενες αναρτήσεις του, σηκώνει “σκόνη” στο “μέτωπο” του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης περνάει γενιές δεκατέσσερις το ΠΑΣΟΚ και εξηγεί γιατί δεν θα πάει στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη [κείμενο]

Ο Κος Ξυνίδης κάνει λόγο για “προσωπολατρεία” που ταλανίζει τον χώρο της πάλαι ποτέ μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης, αισιοδοξεί όμως γιατί αποτελούν μειοψηφία όπως λέει, οι “προσωπολάτρες” που “Αγιοποιούν” πολιτικά πρόσωπα, “θυσιάζοντας” το καλό της παράταξης στο όνομά τους. Εν συνεχεία κάνει λόγο για την Ολική Επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, σε 3 “απλά” βήματα: Α) Την καταδίκη του εσωκομματικού “πραξικοπήματος” το 2011 Β)Την αναγνώριση ως ιστορικό σφάλμα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου Γ)Την επαναφορά του ονόματος ΠΑΣΟΚ :

Οι αναρτήσεις του Σωκράτη Ξυνίδη στο Facebook: 

“Πάμε ξανά γιατί δεν το καταλάβατε με ευγενική διατύπωση. Το ΚΙΝΑΛ καταδικάζει το εσωκομματικό πραξικόπημα στην κοινοβουλευτική ομάδα το 2011 που έριξε την κυβέρνηση Παπανδρέου και οδήγησε στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Αναγνωρίζει ως ιστορικό του σφάλμα τη συμμετοχή των στελεχών του στην κυβέρνηση Σαμαρά. Επανονομάζεται ΠΑΣΟΚ και επανέρχεται στο παλιό του ΑΦΜ και σε δύο χρόνια διεκδικεί την εξουσία. Κατανοητό τώρα;”

“Αγιοποίηση” και “προσωπολατρεία” οι δύο αγαπημένες λέξεις της εσαεί μειοψηφίας της δημοκρατικής παράταξης. “Αγιοποίηση” αυτού που απαξιώθηκε όσο κανείς άλλος; “Προσωπολατρεία” του μοναδικού πρωθυπουργού της Ελλάδας που οδηγήθηκε σε παραίτηση από την ισχνή μειοψηφία σας στη δημοκρατική παράταξη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ