Στην τελική ευθεία για εθνικές εκλογές – Πληροφορία “βόμβα”

Το "Μικροσκοπιο" του "THE SOCIALIST" έχει πληροφορία -"Βόμβα"

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην “σκίζει τα ρούχα του” πλέον για να “ξεκαθαρίζει” πως : “Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας” , ωστόσο , όταν το έχεις ακούσει τόσες φορές, επίσημα από τα χείλη  του Πρωθυπουργού, πιστεύεις πως “δεν μπορεί να πει ψέματα κανείς για κάτι που ο ίδιος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τόσες φορές”. 

Ωστόσο, ας μην γελιόμαστε, στην Ελλάδα του τεχνητού διπόλου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ζούμε, μα όλα τα “δίπολα” που βασίζονται στις ανακρίβειες και τον φτηνό λαϊκισμό αποπειρώνται να “θολώσουν τα νερά” γιατί απλούστατα, δεν έχουν μάθει να κολυμπάνε σε καθαρά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν καθημερινά στο “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ”, Τυπωτήρια ανά την Ελλάδα,  φέρονται να έχουν λάβει “εντολή” για τύπωμα προεκλογικού υλικού από κόμματα. 

Σε συνάρτηση με την σταθερή εξαγγελιομανία της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και με την προεκλογική επίσκεψη Πλεύρη στην Χίο, καταλαβαίνει κανείς, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να “προλάβει” την κυβερνητική φθορά που σύμφωνα με  κρυφές έρευνες που έχει γνώση το Μαξίμου, η δημοφιλία του Μητσοτάκη είναι σε ελεύθερη πτώση ενώ η ΝΔ αναμένεται με δυσκολία να “φτάσει” το “φράγμα των 30 μονάδων” σε ενδεχόμενο εκλογών.

Μάλιστα, η προχθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, είναι η δεύτερη κυβερνητική επίσκεψη στο νησί μας εντός λίγων ημερών.

 Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εκλογές. Εναρμονιζόμενος σε αυτό το κλίμα ο υπουργός ανακοίνωσε προσλήψεις και αποκατάσταση των προβλημάτων. Ενώ στο ίδιο “μηκος κύματος” κινούνται και διάφοροι πολιτευτές και κυβερνητικά στελέχη… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ