“Στο Μικροσκόπιο”: Με “εντολή” Μητσοτάκη τα ΜΜΕ γνωστής “Λίστας” επιτίθενται στο Κίνημα Αλλαγής

Το ανέβασμα των τόνων από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ δεν φαίνεται να άρεσε στο συγκρότημα του Φαλήρου που μέσω της στήλης «Θεωρείο» έστειλε το μήνυμα: «Να είστε πιο προσεχτικοί».

Κατ’αρχάς, να “ψαχτεί” λίγο το “Θεωρείο” αφού μιλώντας για την “Νέα Γενιά” καλό θα ήταν να διευκρινίζει τι εννοεί ο αρθρογράφος, το δίκτυο της Νέας Γενιάς; Μέλη της διασκορπισμένης πάλαι ποτέ “νεολαίας” του κόμματος; Ή κάποιον νέο σε ηλικία που ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του ΚΙΝΑΛ; Τέλος πάντων ας μιλήσει με ονόματα, μα ξέχασα, δεν είναι στόχος το να αναφερθεί κανείς ρεπορταζιακά σε συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν μιλάμε για “ρεπορτάζ”, μιλάμε για λιβελογράφημα με στόχο την δημιουργία εσωστρέφειας!

“Εντολή Μητσοτάκη” η “επίθεση” στο ΚΙΝΑΛ: 

Ακόμα μια φορά να θυμίσουμε πως τα γνωστά ΜΜΕ που με απόσταση λίγων ωρών έβγαλαν “παρασκήνιο” για το Κίνημα Αλλαγής, προσπαθούν να κάνουν καλή εντύπωση στον ενορχηστρωτή της επίθεσης κιτρινισμού που δέχεται η Χαριλάου Τρικούπη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πρώτος “έδωσε το σύνθημα” επίθεσης στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, απευθυνόμενος στη Βουλή στην Φ.Γεννηματά και καλώντας την “απομίμηση Τσίπρα”. Καταλαβαίνετε κύριοι…

“Σοβαρή Δημοσιογραφία”…. 

Γράφει, συγκεκριμένα, η στήλη:

«Στο αγαπητό Κίνημα θα πρέπει να ελέγξουν το στελεχικό τους δυναμικό . Ιδίως τη νέα γενιά. Το λέω καθώς στέλεχος του ΚΙΝΑΛ νέο σε ηλικία που έχει σταδιοδρομήσει με τις φωνές του στα πανελάδικα έχει στενή σχέση με τον Φουρθιώτη και μάλιστα είχε μεσολαβήσει και για τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο».

 

Την ίδια περίοδο με την “Καθημερινή” και το “Πρώτο Θέμα” ασχολήθηκε με το Κίνημα Αλλαγής…

Στο Μικροσκόπιο: “Εμπρηστικό” Δημοσίευμα, μιλά για “πράσινες μεταγραφές” στο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ