Σχέδιο “καταστολή” από Χρυσοχοϊδη-ΕΛ.ΑΣ για την “μαύρη επέτειο” δολοφονίας του Αλ.Γρηγορόπουλου!

Γράφει ο Παντελής Αλεξόπουλος για το “The Socialist”

Σχέδιο “καταστολή” από Χρυσοχοϊδη-ΕΛ.ΑΣ για την “μαύρη επέτειο” δολοφονίας του Αλ.Γρηγορόπουλου!

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Οι προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις -  CNN.gr

Θα έχετε παρατηρήσει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει που θα είναι “ελαστική” και που θα είναι “κατασταλτική” σε ενδεχόμενα συνωστισμού και διαδηλώσεων. Φαίνεται πως σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ο κορονοιός δεν κολλάει: 

  • Στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές της Χριστιανοσύνης και τις λιτανείες εικόνων και λειψάνων.
  • Στα ΜΑΤ όταν συνωστίζονται κατά χιλιάδες, εμποδίζοντας και με μέλημά της την καταστολή (βίαια ή μη) τυχόν συγκέντρωσης παραπάνω από 4 άτομα τις ημέρες επετείων που σχετίζονται ιδεολογικά με την Δημοκρατία και την Αριστερά: Την Εργατική Πρωτομαγια, την Επέτειο του Πολυτεχνείου, την “μαύρη επέτειο” από την Δολοφονία Γρηγορόπουλου και φυσικά θυμόμαστε όλοι το πόσο κατακρίθηκε από κυβερνητικά στελέχη και ΜΜΕ η αυθόρμητη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών κατά την διάρκεια αναγγελίας των ποινών των Χρυσαυγιτών (παρεπιπτόντως κύριε Χρυσοχοϊδη και επι κεφαλής της ΕΛ.ΑΣ, ο Χρ.Παππάς που είναι; Ο Λαγός γιατί είναι ακόμα στο Ευρωκοινοβούλιο;)

Υπό τον φόβο να μην γίνουν συγκεντρώσεις, λοιπόν …

Πολυτεχνείο - 17 Νοέμβρη: Στο «μάτι» τα Εξάρχεια - Αναλυτικά τα μέτρα

Ο φόβος να μη γίνουν συγκεντρώσεις και προκληθεί συνωστισμός αλλά και να μην γίνουν επεισόδια οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει ό,τι και στο Πολυτεχνείο: να κατεβάσει στους δρόμους της Αθήνας 5.000 αστυνομικούς και να αναπτύξει ισχυρές δυνάμεις σε σημεία όπου υπάρχουν καλέσματα.

Βάσει το σχεδίου που έχει καταρτιστεί, drones και ελικόπτερα θα πετούν πάνω από το κέντρο της Αθήνας και θα γίνονται έλεγχοι στο Μετρό.

Επίσης, θα υπάρξει παρουσία αστυνομικών δυνάμεων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στο κέντρο της Αθήνας, όπως πχ. στο Χημείο, στη Νομική και στο Πολυτεχνείο.

Διακριτική θα είναι η επιτήρηση και στο μνημείο στο σημείο όπου έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο, 15χρονος τότε, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Στόχος να μην συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και προκληθεί συνωστισμός.

Ή καταστολή σε όλες τις περιπτώσεις λόγω κινδύνου διασποράς κορονοϊού ή ποινές σε όσους παραβαίνουν τα υπάρχοντα μέτρα πρόληψης.

Πορεία του ΠΑΜΕ με αποστάσεις στο Σύνταγμα – Δείτε το βίντεο

Δηλαδή: Υποχρεωτική χρήση μάσκας, απόσταση 1.5 μέτρου και ελεύθερο το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και της απότισης φόρου τιμής σε επετείους σημαντικών για την Δημοκρατία μας γεγονότων ή την υπενθύμιση “μαύρων στιγμών” ως αντιπρότυπο γενεών και προς αποφυγή επανάληψής τους στο μέλλον.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ