Συνάντηση Ν.Σμιτ-Φ.Γεννηματά: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοστατεί στην απαξίωση της εργασίας”

Mετά την συνάντησή της με τον Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Νικολά Σμιτ, η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στην εξής δήλωση: 

«Εμείς οι σοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για την Πλήρη Απασχόληση, για αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασία με ρυθμίσεις και κανόνες, με τους εργαζόμενους ασφαλείς» επεσήμανε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, Νικολά Σμιτ.

Πιο αναλυτικά: «Συζητήσαμε σήμερα με τον Επίτροπο κ. Νικολά Σμιτ, για το μέλλον της εργασίας στην Ευρώπη. Η συντήρηση θεωρεί την ασφαλή και με δικαιώματα εργασία, ως εμπόδιο για την πρόοδο και την εξέλιξη. Προωθεί την κατάργηση των συμβάσεων, την φθηνή και απαξιωμένη εργασία. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοστατεί. Εμείς οι σοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για την Πλήρη Απασχόληση, για αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασία με ρυθμίσεις και κανόνες, με τους εργαζόμενους ασφαλείς.

Οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ευρώπη. Τον ευχαρίστησα και για την στήριξη των σοσιαλιστών στον αγώνα που δώσαμε απέναντι στον Κυβερνητικό νόμο που διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ