ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-NOVARTIS και ένα “θαμμένο” παγκόσμιο σκάνδαλο φαρμάκου! Το σχόλιο της Ζέφης Δημαδάμα:

Το τι έκανε η Novartis στην Ελλάδα το ξέρουμε από τις υποθέσεις της σε όλο τον κόσμο και το μάθαμε κάπως καλύτερα με το κλείσιμο της υπόθεσής της στην Αμερική, στην οποία (σύμφωνα με την Αμερικάνικη δικαιοσύνη) ΔΕΝ εμπλέκονται πολτικοί. Η εταιρεία έκανε “δωράκια” σε κρατικούς λειτουργούς που είχαν θέσεις κλειδιά στο χώρο της δημόσιας υγείας  και σε γιατρούς, ωστέ να προτιμούν τα δικά της προϊόντα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κοντά στους 4.000.

Χάρη όμως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουμε κανέναν από τους λειτουργούς και τους γιατρούς αυτούς.Χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε ενα διαπιστωμένο σκάνδαλο δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την επιρροή που  ασκούσε στην δικαιοσύνη, κατάφερε οι ερευνες να μη στραφούν εναντίον των πραγματικών ενόχων αλλά εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων.

H Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα, τα “είπε όλα” σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη:

 

 

Related posts
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

KINAΛ για "ΙΑΝΟ": Να αποζημιωθούν οι πληγέντες χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις!

Ανακοίνωση Τομέα Πολιτικής Προστασίας Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: "Η εποχή του «διαίρει και βασίλευε» και του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τη ΝΔ"

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΜΑ: Ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μ.Weber καταψήφισε την τροπολογία για "εμπάργκο" όπλων της Ε.Ε στην Τουρκία - Πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος -Αρχισυντάκτης “Τhe…
Read more