ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής πρότειναν και στηρίζουν οικονομικά νέες κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, μπροστά στη λαίλαπα της πανδημίας του κορονοϊού, με αίσθημα ευθύνης, χωρίς λαικισμούς και «φανφάρες» αποφάσισαν την αγορά του εξοπλισμού πέντε κλινών ΜΕΘ, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα δημόσιας υγείας!

Ήδη ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και προχωράμε στην υλοποίηση της πρότασής μας χρηματοδοτώντας την απο τη βουλευτική μας αποζημίωση!

Προσωπικά με αίσθημα ευθύνης στηρίζω την προσπάθεια αυτή και διαθέτω απο τη βουλευτική μου αποζημίωση τη χρηματοδότηση της για το σκοπό αυτό.
Είναι σημαντικό ότι η πρωτοβουλία και πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά έγινε αποδεκτή απο τον πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα και τέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ευχαριστούμε τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές ομάδες που έκαναν ομόφωνα δεκτή την πρότασή μας και έτσι η Βουλή των Ελλήνων χρηματοδοτεί τη δημιουργία 50 νέων κλινών εντατικής θεραπείας ύψους 8 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ που είναι ένα πολύτιμο πεδίο μάχης.

Η αποδοχή της πρότασής μας αποτελεί μια απόδειξη ότι όταν κυριαρχεί η σύνεση και η λογική, το πολιτικό σύστημα μπορεί να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του.