“Βροντερό” “παρών” από το ΚΙΝΑΛ στις απεργιακές κινητοποιήσεις! (ΦΩΤΟ)

Επικεφαλής του Κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά!

Μέτωπο κατά τη κυβέρνησης και άνοιγμα στην κοινωνία από το Κίνημα Αλλαγής – ΗΧΗΡΗ παρουσία των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στο πλευρό των εργαζομένων!

“Ανεβάζουν στροφές” στην Χαριλάου Τρικούπη, ποντάροντας τόσο στο πολιτικό αφήγημα του Κινήματος Αλλαγής, το “Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο”, όσο και στην κοινωνική δικαιοσύνη, μια φράση-“Σταθμός”- στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Δεν τίθεται πλέον θέμα “σχεδιασμού”, τίθεται θέμα επαλήθευσης της ιδεολογικής ταυτότητας του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο “κλιμακώνει” την “επίθεση” στα αντι-λαϊκά και αντί-κοινωνικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δηλώνει ένα βροντερό “παρών” στην διεκδίκηση της Προοδευτικής Διακυβέρνησης της χώρας μετά από μια δεκαετία λαϊκισμού-πόλωσης-συντήρησης.

Με βασικούς πυλώνες ,το Νέο Πτωχευτικό Κώδικα, τα Εργασιακά και την Αύξηση των Αντικειμενικών Αξιών, το Κίνημα Αλλαγής θέτει τις κόκκινες γραμμές και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μεγάλο άνοιγμα στην Κοινωνία 

Διαβάστε ΕΔΩ  για την κλιμάκωση της αντεπίθεσης του Κινήματος Αλλαγής

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, από τη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το Κίνημα Αλλαγής, μαζί με τον κόσμο της εργασίας, είμαστε απέναντι στην Κυβέρνηση της ΝΔ που με το εργασιακό νομοσχέδιο μας γυρίζει στην εποχή των ατομικών συμβάσεων, της εργοδοτικής ασυδοσίας και του αυταρχισμού. Εμείς ανοίγουμε ένα νέο δρόμο, το δρόμο της νέας αλλαγής με το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από την παρουσία στελεχών του ΚΙΝΑΛ στην Πλατεία Κλαυθμώνος: 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, πλήθος και εξωτερικοί χώροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ