Ζ.Δημαδάμα για Σ.Μπεκατώρου: “Όποια σπάσει τη σιωπή της, ΔΕΝ αναζητά δημοσιότητα, ΔΕΝ φταίει, απλά τολμά!”

ΤHE SOCIALIST NEWSROOM

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πριν από κάποιους μήνες, η  αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου, Ζέφη Δημαδάμα “έσπασε τη σιωπή της” και μίλησε για ένα συμβάν που το κρατούσε μέσα της καιρό. Παραδέχτηκε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν μια δεκαετία πριν από πρώην Υπουργό….

Συγκεκριμένα δήλωσε:
Ναι, έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν μια κάκιστη εμπειρία. Θα μιλήσω έξω από τα δόντια, γιατί νομίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην τα στρογγυλεύουμε. Περίπου μία δεκαετία πριν, στα πρώτα βήματά μου στην πολιτική, πρώην υπουργός του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, καθώς ανεβαίναμε μαζί να επισκεφθούμε το πολιτικό γραφείο συναδέλφου για μια κομματική συνάντηση, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να εκφράσει επιθετικά την ερωτική του διάθεση, παρενοχλώντας με στο ασανσέρ! Αιφνιδιάστηκα πραγματικά, αντέδρασα, τον έσπρωξα, βγήκα από το ασανσέρ και ανέβηκα τρέχοντας με τα πόδια…

Είναι ξεκάθαρο ότι η σεξουαλική παρενόχληση δεν αφορά μόνο τον χώρο της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, δυστυχώς, γενιές ανδρών που ανατράφηκαν θεωρώντας ότι, αν θέλουν αυτοί, πρέπει να θέλουν και αυτές.
Θα με ρωτήσετε γιατί δεν το κατήγγειλα τότε. Δεν το κατήγγειλα γιατί φοβήθηκα, γιατί τρόμαξα. Τώρα το λέω, γιατί πρέπει να ενθαρρύνουμε τα θύματα να μιλούν ανοιχτά και να προχωρούν σε καταγγελίες. Φτάνει πια.”

Η πρόσφατη δήλωσή της για την Σοφία Μπεκατώρου:

Σοφία Μπεκατώρου: Σάλος για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας | Athens Voice

Θα μείνω όμως σε αυτό που όλες γνωρίζουμε για όποια μιλήσει: «αναζητά δημοσιότητα, στο τέλος θα ποινικοποιήσουμε και τον αντρικό πόθο, τώρα το θυμήθηκε; #Μπεκατωρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ