Ζέφη Δημαδάμα: “Το άνοιγμα των Λυκείων είναι ένα στοίχημα για την κυβέρνηση της ΝΔ δυστυχώς με πολλά ρίσκα για την υγεία των πολιτών”

Με δήλωσή της στο “The Socialist”, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα, τοποθετήθηκε για το “άνοιγμα” των Λυκείων και τις αντιδράσεις μαθητών-εκπαιδευτικών:

Το άνοιγμα των Λυκείων είναι ένα στοίχημα για την κυβέρνηση της ΝΔ δυστυχώς με πολλά ρίσκα για την υγεία των πολιτών, με τις ΜΕΘ των νοσοκομείων σε πληρότητα, με ευπαθείς ομάδες (γονέων και εκπαιδευτικών) χωρίς ακόμη να εχουν εμβολιαστεί.

Κανείς δεν αντιλέγει στο να ανοίξουν τα σχολεία για το καλό των παιδιών αλλά με σχέδιο και κανόνες. Δηλαδή με λιγότερους μαθητές και μαθήτριες σε κάθε αίθουσα, με κυλιόμενο ωράριο και με τεστ και από κλιμάκια του ΕΟΔΥ συντεταγμένα, μια φορά την εβδομάδα σε συνδυασμό με τα selftest τα οποία αποτελούν συμπληρωματικό εργαλείο με μειονεκτήματα.

Όσο για την ατομική ευθύνη, θυμίζω ότι η ατομική ευθύνη πηγαίνει “χέρι χέρι” και με την αξιοπιστία του σχεδίου της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ