Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω απο 1300 νέα στελέχη του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνουν καθήκοντα

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πλήρης σύνθεση των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής καθώς και οι γραμματείς κάθε τομέα. Η συγκρότηση τους κράτησε αρκετές εβδομάδες και η τελική λίστα εγκρίθηκε από τη Κ.Ε στη χθεσινή συνεδρίασή της. Το κύριο καθήκον των Τομέων αφορά στην προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που […]

Published

on

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πλήρης σύνθεση των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής καθώς και οι γραμματείς κάθε τομέα. Η συγκρότηση τους κράτησε αρκετές εβδομάδες και η τελική λίστα εγκρίθηκε από τη Κ.Ε στη χθεσινή συνεδρίασή της.

Το κύριο καθήκον των Τομέων αφορά στην προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν. «Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος. Επισημαίνεται ότι, στα πλαίσια του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν. Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι συνθέσεις των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής παρατίθενται αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://kinimaallagis.gr/tomeis/

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *