Α.Σπυρόπουλος: Η μοναδική μου αγωνία είναι να μεγαλώσει η παράταξη

Συνέντευξη στην εφημέριδα “REAL NEWS” παραχώρησε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ.Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο κ.Σπυρόπουλος έκανε λόγο για ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί τις κρίσεις ,αλλά ταυτόχρονα επέκρινε την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εμείς ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχουμε θέσει το στοίχημα να φέρουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που θα απαντά στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών” ξεκαθάρισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας τον στόχο που θέλει να κατορθώσει η Δημοκρατική Παρατάξη.

Στο ερώτημα για τον χρόνο που βλέπει ο ίδιος για την διεξαγωγή εκλογών ο κ.Σπυρόπουλος ανέφερε ότι το γεγονός της παύσης του κυβερνητικού έργου δείχνει “ότι οι εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή”.Παράλληλα έκανε σαφές ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα όποτε προκυρηχθούν οι εκλογές.

“Η μοναδική μου αγωνία αυτή τη στιγμή είναι να μεγαλώσει η παράταξη, να δυναμώσει η φωνή της σε όλη τη χώρα και να παραμείνει πολιτικά αυτόνομη” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος απαντώντας ευθέως στο ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

Σχετικά με το ζήτημα των συνεργασιών έκανε ξεκάθαρο ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να σπάσει το δίπολο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όπως είπε βλέπουν την παράταξη ως συμπλήρωμα.

Τέλος ο κ.Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε για τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας την ακρίβεια και τα ελληνοτουρκικά κάνοντας ξεκάθαρες τις θέσεις του Κινήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ