Αυτό είναι το video που “ταράζει” συθέμελα την κυβέρνηση – Οι συνομιλίες και η κυνική ομολογία (VIDEO)

Το βίντεο που οδήγησε τον Σπήλιο Λιβανό στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση. Οι απαράδεκτες αναφορές του Πέτρου Δούκα, η παραδοχή για τις πυρκαγιές του 2007 και τα γέλια.

Εκτός κυβέρνησης είναι ο Σπήλιος Λιβανός, μέχρι πρότινος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Υπουργός παραιτήθηκε μετά τις εξηγήσεις που του ζήτησε σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη στάση του στις απαράδεκτες αναφορές του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού, ο Πέτρος Δούκας εμφανίζεται να λέει με κυνικό τρόπο ότι η ΝΔ κατάφερε να γυρίσει το εκλογικό παιχνίδι του 2007 μοιράζοντας αφειδώς χρήματα ως αποζημιώσεις.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει ο Πέτρος Δούκας, σε βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» υπερθεματίζει κάποιος από τη σύσκεψη.

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» συνεχίζει ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

«Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε. Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» απαντά ο Σπήλιος Λιβανός με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ