Αισιοδοξία μα δεν “πετούν στα σύννεφα” στο Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ με τις δημοσκοπήσεις

Νέα δυναμική στην κοινωνία αποκτά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην Προεδρία της παράταξης. 

Σε διαδοχικές δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στην δημοσιότητα την εβδομάδα που πέρασε, το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει απτή άνοδο στις τάσεις της κοινωνίας, αγγίζοντας το 15% με απόσταση μόλις 4 μονάδων από τον “καταβαραθρωμένο” ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

“Δεν πετάμε στα σύννεφα” , σημειώνουν, μιλώντας στο THE SOCIALIST , υψηλόβαθμα στελέχη στην Χαριλάου Τρικούπη 50.  Υπενθυμίζοντας το παράδειγμα του 2017 που παρουσίαζε διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής,  ωστόσο αυτό δεν αποτυπώθηκε στην κάλπη. “Δεν θα κάνουμε λάθη αυτή τη φορά, προχωράμε, ενωμένοι, με πρόγραμμα δίνοντας μια ουσιαστική προοδευτική λύση για την διακυβέρνηση της χώρας”, σημειώνουν, ενώ στη συνέχεια τόνισαν: “Είμαστε αισιόδοξοι, οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να δημιουργηθεί ένα ελπιδοφόρο προοδευτικό μέτωπο με εκφραστή την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη ξανά, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ