Ανακοίνωση-κόλαφος σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ από ΠΑΣΟΚ : “Είναι φανερό πως ενοχλεί η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας”

Η σημερινή συνέντευξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στο OPEN είναι σίγουρο πως αναστάτωσε τόσο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπάρχει ξεκάθαρος λόγος : Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής έχει ισχυρό έρεισμα στην κοινωνία και με το ξεκάθαρο αφήγημα του αποτελεί απειλή για τον χειρότερο δικομματισμό που είχε ποτέ η χώρα από την μεταπολίτευση. Έναν “τουρλού” πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έπεται των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής εδώ και χρόνια και από την άλλη μια εντελώς ανίκανη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη που βρήκε βολικό στήριγμα στην επιφάνεια της πολιτικής αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ…

Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής είναι αποστομωτικη:

Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση. Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ