Ανασχηματισμός: “Διαψεύδουν” για Φλωρίδη – Καθυστερεί ο “δομικός ανασχηματισμός”

Γράφει ο Παντελής Αλεξόπουλος

Ακόμα μια φορά, το ρεπορτάζ του “THE SOCIALIST” έρχεται να επιβεβαιωθεί από κυβερνητικές “διαρροές”. 

Σύμφωνα με όσα γράψαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει έναν “δομικό” ανασχηματισμό τον οποίο προτίμησε από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το προσεχές Φθινόπωρο.

Έναν δομικό ανασχηματισμό που στόχο θα είχε να περάσει μηνύματα τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ, με το “βλέμμα” στραμμένο στο πάλαι ποτέ “Σημιτικό ΠΑΣΟΚ”, το λεγόμενο “εκσυγχρονιστικό” με στόχο την στροφή στο κέντρο και την καθιέρωση της νέας κεντροδεξιάς στο “στυλ” των Republicans των Η.Π.Α

Μεταξύ των ονομάτων που “ακούγονται” για τον ανασχηματισμό, είναι ο Γ.Φλωρίδης ή Α.Διαμαντοπούλου, ο Γ.Μανιάτης και το “ακραίο σενάριο” του Βαγγέλη Βενιζέλου -Πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το τελευταίο όχι απλώς φαίνεται να “φεύγει” από το “τραπέζι” μα όπως επιβεβαιωνόμαστε, ακόμα μια φορά, δεν τέθηκε ποτέ το όνομα του Ε.Βενιζέλου. Ωστόσο, το όνομα του Γ.Φλωρίδη που τελευταία κάνει ότι μπορεί στο Twitter για να τον “δουνε” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όντως είχε ληφθεί στα υπόψιν αλλά απορρίφθηκε.

Ακόμα “ισχυρά” ακούγεται το όνομα του Γ.Μανιάτη μα δεν επιβεβαιώνεται. “Κύκλοι του Μαξίμου” κάνουν λόγο για απομάκρυνση Χρυσοχοϊδη, Χαρδαλιά και αντικατάστασή τους από στελέχη είτε της Καραμανλικής Δεξιάς είτε από τον “εκσυγχρονιστικό” πόλο του ΠΑΣΟΚ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ