Ανδρέας Λοβέρδος: «Ύποπτο σχέδιο τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης»

«Διεκδικώ να είμαι η επιλογή των πολλών. Και δεν το διεκδικώ χωρίς να λέω τίποτα. Το διεκδικώ με θέσεις. Δεν φοβάμαι. Δεν κλείνω το μάτι σε κανένα. Έχω καθαρές θέσεις και για την πορεία και για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε «ύποπτο σχέδιο τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης», για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι εκείνος «τράβηξε μια γραμμή» και τόνισε ότι υπάρχει μια προοπτική αν υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κόμμα.

«Η ΝΔ δεν μας προτείνει συγκυβερνήσεις, θέλει αυτονομία. Κανένας από εμάς τους 6 δεν μιλάει για συγκυβέρνηση συντηρητικής κατεύθυνσης με ΝΔ. Από τα αριστερά υπάρχει ένας Τσίπρας που το προτείνει και το έχει αρνηθεί το ΚΚΕ και ο Βαρουφάκης. Άρα την άρνηση που την έχει από τα αριστερά του ο Τσίπρας, πάει να την καλύψει με εμάς. Εάν είμαι η επιλογή των πολιτών δεν θα την καλύψει. Το ΠΑΣΟΚ θα του πει «όχι». Εάν δεν υπάρξει αντιπολίτευση στην Ελλάδα-δηλαδή εμείς- ο Μητσοτάκης θα συνεχίζει να επωφελείται», ανέφερε ακόμα.

Για την δική του υποψηφιότητα σημείωσε ότι τα έχει καλά με όλους τους συναδέλφους και έχω αποδείξει τρεις φορές στην πολιτική μου ζωή ότι αποδέχομαι αυτό που θα πουν οι πολλοί.

Γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη θα παρουσιάσει στο Κάραβελ «το Ψηφιακό Ανοιχτό Κόμμα με συγκεκριμένα μέτρα και τα δημοψηφίσματα θα είναι ο κανόνα στη λήψη των αποφάσεων, χωρίς να καταργούνται τα ενδιάμεσα όργανα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν θα λέγεται ΚΙΝΑΛ εάν εκλεγώ εγώ. Υπάρχει ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί απάντησε ότι θα παραμείνει στο κόμμα ό,τι κ αν γίνει. Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι «κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους και δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα».

Μάλιστα την κάλεσε να εξασφαλίσει μόνο αξιόπιστα rapid-test, λέγοντας ότι θα πρέπει να καταργήσει να φθηνιάρικα που προμηθεύονται οι εταιρείες και παράλληλα να αυξήσει τα απαιτούμενα ανά εβδομάδα rapid- test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ