Άνω-κάτω η ΝΔ! Κοινό “μέτωπο” Καραμανλή -Σαμαρά εναντίον Μητσοτάκη!

Όπως έχουμε πολλές φορές επισημάνει, η ΝΔ, αν δεν ήταν κυβέρνηση και δεν επικρατούσε η λογική της συγκράτησης λόγω χαρτοφυλάκιου, θα ήταν λίγο πριν την διάσπασή της.

Το κυβερνών κόμμα όπως αποκαλύπτει και το “δεξιό” anti-news.gr  αναφέρει πως ο Μητσοτάκης έχει πέσει σε δυσμένεια στην Δεξιά παράταξη λόγω της προτίμησής του στο “εκσυγχρονιστικό” “Σημιτικό” κέντρο και των πολλών διορισμένων Υπουργών της κυβέρνησής του που δεν προέρχονται από τα “σπλάχνα” της Δεξιάς: 

Αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο:

Σαν να μην έφτανε η παρέμβαση των 2 πρώην πρωθυπουργών, έρχονται τώρα και οι κοινές δηλώσεις 11 βουλευτών της ΝΔ στην μεγαλύτερη καραμανλική κυριακάτικη εφημερίδα (η οποία είναι και αντιπολιτευόμενη) υπέρ της δήλωσης του Κώστα Καραμανλή να ταράξει ακόμα περισσότερο το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Στην εφημερίδα τοποθετούνται οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Βλάχος, Στέφανος Γκίκας, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Βαγιωνάς και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Οι 11 γάλάζιοι βουλευτές τοποθετούνται υπέρ της δήλωσης Καραμανλή και μάλιστα διαμηνύουν στο Μέγαρο Μαξίμου πως η μόνη αποδεκτή διαφορά με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ