Αποδέχθηκε η Κυβέρνηση την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την δημιουργία “Bad Bank”

Επειδή πιθανότατα, να μην το διαβάσετε παντού, ορίστε η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

 

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την αποδοχή του σχεδίου που πρότεινε το Κίνημα Αλλαγής για την δημιουργία “Bad Bank” για την διαχείριση “Κόκκινων Δανείων”

 

Αποδέχθηκε η Κυβέρνηση το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής, για συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής της πρότασής του για τα Κόκκινα Δάνεια και τη δημιουργία bad bank.

Η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, στις 27/1/2021, με τεκμηριωμένη επιστολή της σχετικά με την εξέλιξη των Κόκκινων Δανείων στις Τράπεζες και την πρόταση της για δημιουργία badbank (από το 2017), ζήτησε την σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, παρουσία και του Διοικητή της ΤτΕ, προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα αυτά θέματα.

Η σημερινή ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, με κριτήριο πάντα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών.

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας κατά τη συζήτηση αυτή. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να πάρει εδώ και τώρα συγκεκριμένες αποφάσεις, πριν ο όγκος των μη εξυπηρετούμενων δανείων πλήξει θανάσιμα την οικονομία, τους δανειολήπτες και το τραπεζικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ