“Αστυνομοκρατία και καταστολή” δίχως τέλος – Προσήχθησαν συνδικαλιστές για ανάρτηση πανό έξω από το Μαξίμου!

Τρεις συνδικαλιστές από το χώρο της εστίασης, πήγαν το πρωί έξω από το μέγαρο Μαξίμου και σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο τους, αλλά οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν και τελικά τους προσήγαγαν για…εξακρίβωση.

Αιφνιδιαστικά στο Μαξίμου εργαζόμενοι στην εστίαση - Προσήχθησαν τρία άτομα

Οι τρείς συνδικαλιστές πήγαν μόνοι τους, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας, κρατώντας δηλαδή αποστάσεις και φορώντας μάσκες. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ένας απ΄αυτούς, ενημέρωσαν τους επικεφαλής αστυνομικούς , ότι «θα παραμείνουν για 10 λεπτά και θα αποχωρήσουν».

«Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

Όπως κατήγγειλαν, οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Η ανάρτηση του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη:

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις συλλήψεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού

 

Συλλήψεις και καταστολή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του κ. Μητσοτάκη, σε εργαζομένους που φωνάζουν «πεινάμε». Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος  θα είναι άδειο για 85.000 εποχιακά εργαζόμενους στον Τουρισμό που μένουν χωρίς κανένα επίδομα, χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση.

 

Και όταν οι εκπρόσωποι τους διαμαρτύρονται, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Όπως έγινε σήμερα με τους Πρόεδρο και Γραμματέα Ομοσπονδίας Επισιτισμού -Τουρισμού Γ. Χότζογλου και Π. Κούκο και τον Γραμματέα του ΕΚΑ Κ. Κουλουρη. Μην τυχόν και διαταράξουν την νιρβάνα του Μαξίμου.


Ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο του αυταρχισμού και της αναλγησίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ