Δημοσκόπηση-“φωτιά”: Πολιτική ανατροπή στην κεντροαριστερά – 4 μονάδες διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

Δεύτερος σε δημοφιλία ο Νίκος Ανδρουλάκης, 15 μονάδες πάνω από τον Αλέξη Τσίπρα και πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μόλις 6 μονάδες

Νέα δημοσκόπηση για το Πρώτο Θέμα δείχνει τις αλλαγές που φαίνεται πως έχει επιφέρει η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στο Kίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ

Μάλιστα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc το  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συγκεντρώνει ποσοστό στο 15,2 και βρίσκεται πλέον μόλις 4 μονάδες πίσω από τον Σύριζα.

Ενώ συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,2%, το ΚΙΝΑΛ 15,2 % και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,3%.

Στην δημοσκόπηση της MARC, μια μόλις εβδομάδα μετά από τις εσωκομματικές εκλογές στην Δημοκρατική Παράταξη,  κερδισμένος βγαίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης  ακόμα και στα ποσοστά δημοφιλίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 52,1%, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 46,4% και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 31,8%.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την εκλογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ