Χωρίς ντροπή! “Lockdown 3” και πρόστιμα στην Ελλάδα -YOLO στο Ντουμπάϊ

Toυ Άγγελου Γαβρή.

Στην εποχή του εγκλεισμού και των σκληρών μέτρων, της αβεβαιότητας και της Πανδημίας, υπάρχουν και κάποιοι, που δίνουν “τροφή” σε όσους μιλούν για ένα 2020 -έτος “μηδέν” για την ανθρωπότητα.

Stefanos Tsitsipas celebrating the new year with his girlfriend Theodora  and siblings. VIDEO, PICTURES | Tennis Tonic - News, Predictions, H2H, Live  Scores, stats

Την προηγούμενη εβδομάδα ,στο Ντουμπάϊ, το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο, που γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές, τις οποίες είχε φροντίσει να διαφημίσει με καμπάνιες, για όσους έχουν φυσικά το χρήμα για να φτάσουν εκεί.

Έτσι, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες έστελναν μήνυμα 6 για να δουν λίγους συγγενείς υπό τις αυστηρές οδηγίες της Πολιτείας  ή έκαναν “ρεβεγιόν” μπροστά στην Τηλεόραση, άλλοι βρίσκονταν στο Nammos και σε άλλα μεγάλα κλαμπ των Εμιράτων, σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”. Και όχι μόνο αυτό, μα ακόμα και ο Στ.Τσιτσίπας που συμμετείχε στην καμπάνια ενημέρωσης “Μένουμε Σπίτι-Μένουμε ασφαλείς”, “πάρταρε δίχως αύριο” και … το ανέβασε στα social media!

 Το εορταστικό πρόγραμμα  του “Nammos Dubai” περιλάμβανε κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πολλοί άλλοι..

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο κ. Χρυσοχοΐδης, “θα επιδειχθεί ιδιαίτερη αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και τήρηση δίχως παρεκκλίσεις όλων των πρωτοκόλλων και των περιοριστικών μέτρων καραντίνας”. Να δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι, γιατί εκ του αποτελέσματος, με μαθηματική ακρίβεια συνεχίζει να επαναλαμβάνεται το δόγμα των “δύο μέτρων και δύο σταθμών”, όπως έγινε και στους κυβερνητικούς εμβολιασμούς δηλαδή, προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του “The Socialist” , αρκετοί από τους Έλληνες του εξωτερικού που “πέταξαν” για Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, όχι μόνο δεν έκαναν τεστ – όπως είχε αναγγείλει η κυβέρνηση- μα δεν τους ζητήθηκε καν το υποχρεωτικό pcr τεστ covid-19 που έπρεπε να κάνουν από την χώρα από την οποία ταξίδεψαν…. Κατά τ’άλλα… Lockdown!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ