ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την διεκδίκηση της Προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά!

Με ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε την αποχώρηση  της από την διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, για λόγους υγείας.

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά, η οποία το βράδυ της Δευτέρας εισήχθη στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με συμπτώματα ατελούς ειλεού, “η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία γι αητν εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής”.

Όπως τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας ως Πρόεδρος και ως βουλευτή, προτεραιότητά της “παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Γεννηματά, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, εισήχθη στο νοσοκομείο εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας, με συμπτώματα ατελούς ειλεού, κατάσταση που οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

 

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κ. Γεννηματά εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε η κ. Γεννηματά με ανάρτησή της στο Facebook, αποδίδοντας στην ασθένειά της την απουσία της από την εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Νέα Ιωνία, ενώ έκανε λόγο για “μια ξαφνική αδιαθεσία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ