Επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη – Η περιοδεία στην Καλαμαριά θυμίζει την “χρυσή εποχή” του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ρεπορταζ: Γαβρής Άγγελος

Την Θεσσαλονίκη και δη την Καλαμαριά, επισκέπτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και στη συνέχεια συναντήθηκε με θεσμικούς φορείς της περιοχής καθώς και με στελέχη της παράταξης.

Συνοδευόμενος από εκατοντάδες φίλους και στελέχη καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι δίπλα στην κοινωνία με θέσεις και προτάσεις και πως η παράταξη είναι σε θέση πρωταγωνιστή τόσο εκτός όσο και εντός Βουλής.

Μαζί του τόσο ο Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης όσο και οι υποψήφιοι Βουλευτές σε Α και Β Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, Αντώνης Σαουλίδης και Κώστας Πετρίδης. Φυσικά ο πρώτος σε σταυρούς στην Α Θεσσαλονίκης, στις πρόσφατες εκλογές για τοπικές οργανώσεις, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, ο οποίος μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να είναι και ο νέος Γραμματέας Νομαρχιακής Α Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση αυτή την ώρα πραγματοποιεί με την Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς, ενώ το μεσημέρι θα βρεθεί για καφέ με στελέχη και μέλη της παράταξης.

Δείτε τις φωτογραφίες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ