“Επίθεση” ΜέΡΑ25 στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ: “Aνδρέας Λοβέρδος: o “σοβαρός Παναγιώταρος””

“Καυστική” ανακοίνωση ΜέΡΑ25 μετά την ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ: Aνδρέας Λοβέρδος: o “σοβαρός Παναγιώταρος”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25:

 

Κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι υπηρετεί υψιπετή πολιτικά ιδανικά.

 Κανείς ομοίως δεν πέφτει από τα σύννεφα που ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε και κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αυτοαθωώνεται για την υπόθεση Novartis που χάσκει ακόμα ποικιλοτρόπως ανοιχτή.

 Σε αυτή τη λογική ακολουθία, καμμία εντύπωση δεν προκαλεί ότι το απόσπασμα που διάλεξαν ηλεκτρονικά ΜΜΕ ως προδημοσίευση από το βιβλίο του, δεν είναι κάποιο συντριπτικό στοιχείο που μπετονάρει την αθωότητά του, ούτε κάποια βαθυστόχαστη πολιτική σκέψη. Είναι το πως σκέφτηκε (και μετά το ξανασκέφτηκε) να δείρει τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μέσα στη Βουλή.

  Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατάπιε την οργή του και η πρώην Πρωθυπουργική μύτη δεν άνοιξε, στερώντας από τον Ανδρέα Λοβέρδο τη θέση του «σοβαρού Παναγιώταρου».

 Ο ίδιος διηγείται ότι μεταπείστηκε από συνεργάτες, από τα παιδιά του, αλλά και από την (τελικά) αντιβίαιη συνείδησή του.

 Τον πιστεύουμε: για την ακρίβεια είμαστε βέβαιοι ότι δεν του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να εγκαινίαζε επικίνδυνα μονοπάτια, και να έμπαιναν στον πειρασμό να ακολουθήσουν την ίδια οδό και άνθρωποι που θεωρούν ότι ο ίδιος έβλαψε και αδίκησε.

 Όπως πχ οι οροθετικές, που στοιχειώνουν τη θητεία του ως Υπουργού Υγείας.

Και θα είχε δίκιο. Γιατί οι γυναίκες που διαπόμπευσε, τσαλαπάτησε, κρέμασε στα μανταλάκια, δεν θα έπεφταν ποτέ στο επίπεδό του για μια σειρά από λόγους.

 Ο πιο σοβαρός απ’ τους οποίους ότι αρκετές από τις άτυχες γυναίκες, είναι ήδη νεκρές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ