Έρχεται δημοσκόπηση – “Βόμβα”: Σε απόσταση αναπνοής το Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Μικροσκοπίου” , φαίνεται πως σύντομα, το φως της δημοσιότητας αναμένεται να δει δημοσκόπηση που δίνει το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, ένα “κλικ” πριν την δεύτερη θέση αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας σε πρόθεση ψήφου το 20%

Είναι σαφές πως οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την εικόνα της στιγμής, αυτή η στιγμή όμως όταν έχει διάρκεια, τότε αναδεικνύεται σε γεγονός. Το Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ, υπό την νέα ηγεσία, βρίσκεται “καβάλα στο κύμα” της κοινωνίας που ψάχνει μια ξεκάθαρη και υπεύθυνη προοδευτική λύση, αφήνοντας πίσω της, λογικές λαϊκισμού, διχασμού και “επικοινωνιακής πολιτικής των troll” που επι δεκαετία απλώς έφεραν την χώρα στο χείλος του καθολικού διχασμού.

Μια ανίκανη κυβέρνηση απέναντι σε μια ανίκανη αξιωματική αντιπολίτευση, “βολικοί” ο ένας με τον άλλον προσπάθησαν να “πνίξουν” την γνήσια φωνή του προοδευτικού πολίτη, να “καπελώσουν” την σοσιαλδημοκρατία είτε με “μεταγραφές” είτε ως “παρατηρητές” σε συνέδρια άλλων… Δεν τους βγήκε και το μόνο που έχει πλέον να περιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση των “αρίστων” του, είναι η καθολική πολιτική αντατροπή. Με την Δημοκρατική Παράταξη ΞΑΝΑ πρωταγωνιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ