Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ: “Έσπασε το φράγμα” των 200 χιλιάδων ψηφοφόρων – Μισή ώρα παράταση στην διαδικασία – Στις 21.00 τα πρώτα αποτελέσματα

Το στοίχημα της μεγάλης συμμετοχής και την Β Κυριακή των εκλογών, κατά κοινή ομολογία, μόλις κερδήθηκε αφού στα επιτελεία των υποψηφίων εδώ και μια εβδομάδα υπήρχε έντονη “ανησυχία” για το μέγεθος της προσέλευσης του κόσμου στον δεύτερο και τελευταίο γύρο

Μέχρι τις 18.45 της Κυριακής αυτής, είχαν ψηφίσει τουλάχιστον 200.000 πολίτες και-φυσικά- αυτό σημαίνει πως “έσπασε το φράγμα” των 200.000 ψηφοφόρων στην δεύτερη Κυριακή. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε μισή ώρα παράταση στο κλείσιμο της κάλπης του β’ γύρου.

Σήμερα, όπως αναμενόταν, δεν παρατηρούνται ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά τμήματα. Και αυτό διότι μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δικαίωμα ψήφου σήμερα, καθώς ήδη είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος, ενώ δεν καταβάλλουν και το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Σημειώνεται, πως το μεσημέρι υπήρχαν 4 κλειστά εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα.

Τα πρώτα αποτέλεσμα αναμένονται μιάμιση ώρα αφού κλείσουν οι κάλπες.

Ενώ όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, τα πρώτα αποτελέσματα, λόγω της ημίωρης παράτασης που λαμβάνει η εκλογική διαδικασία, θα δοθούν στην δημοσιότητα στις 21.00 – ΤΟ THE SOCIALIST είναι διαπιστευμένο site που θα έχει απευθείας πρόσβαση στην ροή των αποτελεσμάτων πανελλαδικά – Ενημερώσου από το thesocialist.gr για όλες τις εξελίξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ