Φ.Γεννηματά: Ξεκινούν οι Διαδικτυακές Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά -Τι διαβάσατε πρώτοι στο "The Socialist"

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA TV και την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” , η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε σε ακόμα μια πρωτοβουλία που φέρνει το Κίνημα Αλλαγής μπροστά στις εξελίξεις, επιδεικνύοντας  σύγχρονα ανακλαστικά. Την διαδικτυακή περιοδεία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κατά την οποία θα “συναντήσει” και θα συζητήσει με τοπικούς φορείς και στελέχη μα και μέλη του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα. Να υπογραμμίσουμε εδώ ,πως την οργάνωση και την πρωτοβουλία της σκέψης είχαν σε συνδυασμό ο Τομέας Οργανωτικού και ο Τομέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, δύο τομείς που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία από την πρώτη κι όλας ημέρα και το αποτέλεσμα είναι φανερό σε όλους πλέον.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΗ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ “ΑΤΖΕΝΤΑ” ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ “THE SOCIALIST”) 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Οικονομική Και Κοινωνική Ατζέντα Του Κινήματος Αλλαγής

Αυτό είναι το πλάνο για εξωστρέφεια που ετοιμάζει η Χ.Τρικούπη:

Στο Κίνημα Αλλαγής, οι εξελίξεις “τρέχουν” σε πείσμα όσων επιθυμούν να βλέπουν σύννεφα εσωστρέφειας πάνω από το κόμμα. Εξελίξεις οι οποίες θα είναι καθοριστικές για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ. 

Σε 8 βασικούς “πυλώνες” βασίζεται το σχέδιο εξωστρέφειας του ΚΙΝΑΛ:

• Περιφερειακές διαδικασίες για Ταμείο Ανάκαμψης (οικονομία, κοινωνία, και εξειδίκευση) -Διαδικασίες δηλαδή, που θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του κόμματος μέσω των εκπροσώπων στην Περιφέρεια και την Αυτοδιοίκηση. Ένα πρόγραμμα για να σταθεί όρθια η κοινωνία και να αντέξει η οικονομία της χώρας με νέες προτάσεις, εξειδικευμένες ως προς την διαχείριση των διαθέσιμων πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης

• Εστίαση – λιανεμπόριο. Το Κίνημα Αλλαγής είχε παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για την ουσιαστική στήριξη των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων στην Εστίαση και το Λιανεμπόριο. Η Φώφη Γεννηματά, πρόσφατα, το επανέλαβε, καλώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ακούσει επιτέλους, το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής

• Δίκτυο Αυτοδιοίκησης. Με σύνθημα την “επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του” οι τοπικές οργανώσεις και οι αυτοδιοικητικοί του Κινήματος Αλλαγής, καλούνται να γίνουν πιο “ενεργητικοί” σε όλα όσα αφορούν τις κοινότητες και την Περιφέρεια.

• Οριζόντια δίκτυα (Απόδημος, αγροτικά). Έχουμε ξαναπεί εδώ, πως μεγάλο στοίχημα για την Χαριλάου Τρικούπη, είναι η ψήφος των αποδήμων. Περί τους 800.000 νέους ψηφοφόρους αναμένουν στις επόμενες εθνικές εκλογές οι ειδικοί αναλυτές, αυτό σημαίνει νέες δράσεις εξωστρέφειας και “Γέφυρες” με πυρήνες του απόδημου Ελληνισμού. Στήριξη των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας, είναι ένα σχέδιο σε ισχύ.

• Οργανώσεις Χώρων Δουλειάς: Μια νέα πρωτοβουλία, που την παρουσιάσαμε αναλυτικά στο “The Socialist” είναι τα εργασιακά και η οργάνωση των εργαζομένων από το Κίνημα Αλλαγής. Ξεκίνησε μια εξαιρετική προσπάθεια ήδη στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια στους εργαζομένους στην ΕΑΒ.

• Νομαρχιακές Επιτροπές + Δημοτικές Ολομέλειες Αττικής (Συντονισμός από Οργανωτικό). Το Κίνημα Αλλαγής είναι το πρώτο κόμμα σε στελεχιακή ανανέωση στην Ελλάδα και το πρώτο κόμμα που έβαλε “μπρος” στην νέα εποχή της ψηφιοποίησης των διαδικασιών. Σε “φουλ” ταχύτητες θα συνεχίσουν στην Χαριλάου Τρικούπη.

• Στα πλαίσια ανασυγκρότησης και διεύρυνσης οργάνωσης, σε συνεργασία με ΝΕ – ενεργοποίηση + κινητοποίηση προοδευτικών στελεχών ανά νομό με στόχο την δημιουργία ενός μεγάλου Προοδευτικού πόλου στην κοινωνία με πυρήνα, το Κίνημα Αλλαγής

• Περιοδείες ή τηλεπεριοδείες είναι στην σκέψη του Κινήματος Αλλαγής, με ταυτόχρονη μάλιστα παρουσία της Προέδρου και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ